Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nagymamája meghalt tegnap. Én most a napokban
szerettem volna megkérni a barátnőm kezét. Most mit
csináljak? Kérjem meg vagy várjak vagy mi legyen?
11/24 A kérdező kommentje:
Várj. De nem értem, hogy ez miért lenne probléma? Ha összeakarjátok kötni az életeteket, akkor erről már kellett beszélnetek! A megkérés nem lehet meglepetés a lánynak.
Barátnőm meglepetésnek szeretné!Ezt tudom!!
Azt mondta nem szeretné ha olyanokról beszélnénk elötte hogy milyen gyűrű legyen stb.Azt mondta ha úgy érzem egyszerűen ne pofázzak és ne fussak felesleges köröket,egyszerűen spontán kérjem meg.Hozzáteszem én is így szeretném.
5-ös valaszolo vagyok, akkor varj a temetes utan 1-2 hetet, es kerdezz ra, hogy hogy erzi magat. 1 honap mondjuk jobb lenne, hogy tavolabb essen az idöpont. Nekem edesapam halalanak evforduloja utan 2 hettel lesz az esküvönk, mert egyszerüen csak gy tudtuk megoldani, szerencsere a polgari mar megvolt, ezert a datum, amin ünnepeljük, sokkal korabbra esik. Nem jo az ilyen nagy alkalmakat szomoruakkal parhuzamosan tartani. Ha megkerdezik a baratnödet, hogy hogyan kerted meg, ne ugy kezdödjön a törtenet, hogy ,,meghalt a nagymamam, es 2 hetre ra törtent."
2014. aug. 7. 09:32
13/24 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó!!Még szerencse hogy nem kértem meg tegnap a kezét!!Pedig ha jó idő lett volna akkor megkértem volna,szerencsére rossz idő volt így nem tudtam volna elvinni oda ahol megszerettem volna kérni a kezét.
Bocsi, megkérdezhetem hogy miért húztad már egy hete, ahogy írtad?
2014. aug. 7. 10:55
15/24 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkodtam várjak e még vele.Azért egy férfi megkéri egy nő kezét,ahhoz nagy elhatározás kell,jó időben és jó helyen akartam,spontán módon,úgy hogy minden jó legyen,se ő ne legyen fáradt se én stb.De soha nem úgy jött ki a lépés,végül tegnap határoztam el magam,hogy ittmár nem várhatok tovább.Ma,holnap vagy hétvégén terveztem volna valamelyik nap,amikor jól jött volna ki a lépés.Tovább nem vártam volna.Erre ma reggel jön a hír,hogy meghalt a nagyija.Nem örültem neki,se azért mert meghalt szegény és se azért mert így tolódik amíg megkéretem végre a kezét.
Lehet pedig, hogy "jobban jártál". Ha tegnap megkérted volna a kezét, akkorsem tudnátok most ennek felhőtlenül örülni.
2014. aug. 7. 11:07
17/24 A kérdező kommentje:
ma 11:07
Igen én is így látom a dolgot így utólag.Lehet jobb is lesz ez így.De tényleg nagyon türelmetlen vagyom már.Már 1 hete terveztem,erre közbe jön ez.Úgy voltam vele és azért vártam 1 hetet,mert azért ez nem mindenapi dolog,egy férfi részéről ha komolyan gondolja és szívből jön,az nem kis elhatározás.Én már pedig komolyan gondolom.
"Azt mondta ha úgy érzem egyszerűen ne pofázzak és ne fussak felesleges köröket,egyszerűen spontán kérjem meg."
Karakán egy nőszemély. Biztosan nem fogja meglepetésként megélni a dolgot. "ne pofázz! kérjél meg!"
2014. aug. 7. 11:57
Nem értem mire kéne várni. Ha megkéred a kezét, talán kicsit enyhül a szomorúsága :)
2014. aug. 7. 12:46
Én a helyedben várnék. Tedd el gyűrűt és ne kattogj 1-2 hétig ezen. Tapasztalatból irom, párom nagyon rosszul időzített a meglepetés lánykéréssel (nem temetés miatt) és mindig arra emlékszem h bőgtem utána is h nem már. Persze igent mondtam anno, de az időzítés a lehető legrosszabb volt.
2014. aug. 7. 13:34
Kapcsolódó kérdések: