Szeretném megkérni a barátnőm kezét, különleges helyen szerettem volna de most csak a gyűrűt tudom megvenni. Várjak még vagy kérjem meg így?
Potom pénzekért lehet olyan jót kitalálni :)
Parkban, folyóparton naplementekor, valami nyílt téren tele mécsesekkel
Legyél már kreatív
2-3 év biztos lenne még az eküvőig,a szándék lenne a lényeg,azt akarom hogy tudja hogy ő lesz a feleségem!!Vagy is tudja ő:),csak szeretném vele tudatni hogy így is gondolom.
Amúgy 1 éve együtt élünk.
A lánykéréskor a férjem egy gyönyörű verset mondott el. Letérdelt, úgy mondta végig.
Ennyi, ami a lánykérésből megmaradt. Már nem tudom megmondani, hogy aznap milyen ruha volt rajtam, milyen virágból készült a csokor, amit adott, és mit ettünk utána.
Semmi nem maradt meg ezekből, csak az arca, a szemei, ahogy kíváncsian néz rám, a várakozással teli tekintette, hogy mit fogok mondani.
Ez 6 éve volt. De tudod, már nem is számít. Több, mint 10 éve vagyunk együtt, 4 éve házasok.
Ha ma újra megkérné a kezem, most sem vágynék másra. Kicsit el lett túlozva ez a lánykérés dolog. A mai fiatalok versenyt csinálnak belőle, hogy ki tud szebb, jobb, és különlegesebb dolgot kitalálni, közben pedig elfeledkeznek arról, amiről ez valójában szól.
ma 10:23
Igen ebben igazad van,én nem feletkeztem el róla.Tudom hogy nem a külcsíny a lényeg,de valójában neki se.Én kettőnk miatt gondoltam,nem azért hogy elmondhassam hogy itt meg ott kértem meg a kezét.Neki is mindegy lenne hogy hol kérem meg,a konyhán megkérve sem lenne másképpen.
Vidd el egy virágos mezőre, pl piknikezni, vagy túrázni (feltéve, ha szeretitek) és ott egy sziklás-dombos, vagy épp erdős részen kérd meg.
Nem kell felhajtás, bárhol teszed fel a kérdést, ha szeret, akkor boldog lesz (akár otthon a konyhában is), nem helyszínfüggő.
Én valami egyszerű, természetközeli helynek örülnék, felesleges "bámészkodók" nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!