Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kérjem meg a barátnőm kezét vagy ha hazajöttem2-3 hónap múlve?
Ez egy nagyobb dobás lenne,mint biztonságban
tartani.Kell neki is az izgalom.Ha egy hapi már nem az,megy
a lecsóba.
Lehet van benne valami,de az is lehetséges hogy inkább biztonságra vágyna.
Szerintem az is éppen elég kihívás hogy nem leszek itt,kicsit miért ne érezhetné magát biztonságban?Ha már nem vagyok itt,ettől függetlenül tervben volt már,de valamiért nagyon érzem most a késztetést hogy meglépjem végre.

Én úgy látom,te már eldöntötted...most fogod megkérni :)
Mi hasonló helyzetben voltunk a férjemmel évekkel ezelőtt,és ő is elutazása előtt kérte meg a kezem.Én azt gondoltam,hogy a távolság miatt nem fog működni,ezért én szakításra számítottam,meglepetésként ért a gyűrű :) Minden esetre,amint fel került az ujjamra,én is másként láttam dolgokat,hogy is mondjam,megtanultam jobban a fenekemen ülni és még jobban becsülni a kapcsolatunkat,amelyet készítettünk egy fontosabb állomására.Több mint 7 éve vagyunk házasok.

Szerintem most kérd meg. így tudja, hogy mindig várhat haza, nagyon szép gesztusnak fogja találni szerintem.
Persze ettő még lehet, hogy a távollét megváltoztatja a kapcsolatotokat, de egy eljegyzés még nem kötelez téged igazán semmire valójában

Már ne haragudj, de kicsit furcsa nekem ez a mostazonnalrögtön kapkodásod. Felteszed a kérdést, miközben Te már eldöntötted.
Nem lehet, hogy azért akarod elutazás előtt, mert úgy gondolod, ezzel talán jobban magadhoz kötheted? Mintha nem bíznál magatokban eléggé...

Úgy látom, te már eldöntötted (:
Elvileg a 3 hónapot a csilláron lógva is ki lehet bírni. Gyakorlatilag baromi nagy hatással lehet a kapcsolatotokra akár negatív (féltékenység, rossz kommunikáció, rájöttök, hogy eddig se tudtatok miről beszélni, túl kevés a fizikai kontaktus) akár pozitív értelemben is (támogatjátok egymást, javul a kommunikációtok, kreativitásotok "drágám, elromlott a mikrofonom" stb.). Adott esetben sokat segíthet abban, hogy könnyebben bírjátok ezt a 3 hónapot, ha kifejezed, hogy tényleg ennyire komolyan gondolod vele a kapcsolatotokat. Viszont, amit #16 mond, biztonsági hálónak kevés szerintem, értelmes ember ilyennel a másikhoz láncolni nem lehet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!