Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés tengerparton, nyaraláskor? Vélemény?
Másfél éve vagyunk együtt barátnőmmel, két hét múlva megyünk Ciprusra nyaralni. Azt tervezem, hogy meg fogom kérni a kezét, pont a "hónapfordulónkon".
Tengerpart, naplemente és akkor fogom feltenni a kérdést "Leszel a feleségem Andikám?" (Vagy ide jó lenne kitalálni valami kevésbé sablon szöveget)
A gyűrű már megvan, kövezett, belegravírozva az első találkozásunk dátuma és a kezdőbetűi a keresztnevünknek.
Vélemény? Nem kicsit izgulok, már vagy fél éve készülök erre :)
én 29 vagyok, ő 27
Nagyon nagyon szuper otlet!!!
Engem is tengerparton kert meg a parom, tavaly juniusban. Vacsorazni mentunk este, setalgattunk a setaloutcakba, aztan mentunk vissza a szalloda fele, de o meg le szeretett volna menni a partra, mert idezem: 'napkozben mindig tele van, nezzuk meg most ejjel, neptelenul, ugy meg nem lattam, csinalok par fotot is'. Termeszetesen igent mondtam, levettem a magassarku szandim, mezitlabb setaltunk a homokban, sehol senki rajtunk kivul. Aztan a parton leultunk, en meg lefekudtem, csak neztem a csillagokat, es megjegyeztem: itt akarom tolteni az ejszakat, aludjunk itt, mit szolsz?
O:rendben, de cserebe nekem is lenne egy keresem: legyel a felesegem kicsim!
Azt hittem, csak almodom. Felultem, o elovette a gyurut, es megkerdezte, annyira aranyos arccal, hogy ujra beleszerettem:na, benne vagy? :)
Eletem szerelme!!!!! Termeszetesen azonnal igent mondtam.
Kösz a pozitív visszajelzéseket és az ötleteket!
Ismerőseim szerint túl csöpögős elképzelés. :)
(mondjuk eleve azért megkaptam az ívet, hogy "Ennyi idősen meg akarsz házasodni b+?"
Hát igen, meg! Apropó 30-hoz közel miért is lenne ez korán?
Ez nagyon jóóó ! :)
Szerintem ez igy jó ahogy leirtad :)
Jó ötlet, de abba belegondoltál, hogy a barátnőd esetleg számítani fog erre és nem fog meglepődni? Nyarasaláson és valamilyen évfordulókon, jeles dátumokon nagyon sok eljegyzés szokott megtörténni.
Naplementés sétálás a tengerparton a hónapfordulón. Hmmm... Én gyanakodnék :) Mindenesetre szép és maradandó emlék lesz. Sok boldogságot!
10:35
"Kérj meg valakit, hogy videozza vagy fényképezze"
Persze! Hívja ki az RTL-t is. Neem??!
Engem is a tengerparton kértek meg, naplemente, csak szálingóztak az emberek, tökéletes volt a hangulat.
Őszinte leszek, mikor idegesen elkezdett hebegni-habogni, hogy mennyire szeret és mennyire jól megvagyunk, egy kicsit gyanús volt a dolog (de ezt soha nem mondtam és mondom el neki, minek fájdítsam a szívét).
De már nem is emlékszem mit mondott, annyira meghatott az egész dolog. Persze egyből a nyakába ugrottam. :-)
Nagyon szép emlék ez nekünk a mai napig is, pedig már 4 éve volt.
Szóval tökéletes a terv! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!