Ha nyaraláskor a reggeli futásomat a tengerparton végzem, nem fognak megnézni az emberek?
na,efelől nyugodtan futhatsz a tengerparton,
ott még kevesebbeket érdekel egy futó ember,mint itthon
-tapasztalat-
csak mert itthon úgy nézik meg a futó embert, mint valami gyilkost/eszelőst.
mintha a futás bűn lenne.
Nem gáz, vannak a futók és vannak a nem futók, a futók oda köszönnek, a nem futók meg bámulnak.
De Te futó vagy, legyél büszke magadra!
Te biztos valami elzárt kis vidéki helyen lakhatsz. itt Pesten senki nem bámul meg sehol, ha fut valaki.
Ami a tengerparti futást illeti, én dél-olasz tengerpartokon futottam. Na ott még sokkal kevésbé van elterjedve a futás mint nálunk, különösen a nyári melegben, és a strandokon kelthet bizonyos feltűnést egy olyan megszállott futó mint én. De ez a feltűnés egyértelműen pozitív volt. Itt-ott megállítottak, kérdezgettek, volt aki vizet adott.
Pedig nem kicsi város, ahol lakom.
Itt úgy bámulnak, mintha sosem láttak volna futó embert.
És nem azért megyek horvátba, hogy futás közbe beszóljanak vagy megbmáuljanak furcsán. Futásomat meg nem függesztem fel arra az egy hétre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!