Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Merjem megkérni a kezét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjem megkérni a kezét?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt, és szeretném feleségül venni. Mindent tökéletesen elterveztem, megvan a gyűrű is. Gondoltam beavatom a barátnőjét, ő úgyis jobban ért az ilyen "csajos" dolgokhoz.. Ennek az lett a vége, hogy a barátnő mindent szépen elmondott a páromnak aki csak nevetett, és azt mondta, hogy ha igaz lenne se jönne hozzám. Nagyon megijedtem, fogalmam sincs, hogy mit csináljak, komolyan gondolta-e stb. Valaki tudna tanácsot adni?
2014. jún. 25. 14:32
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Beszéltünk már régebben a házasságról, akkor nem ellenezte, sőt..na majd holnap megkérem a kezét és meglátjuk
2014. jún. 26. 20:39
 22/32 anonim ***** válasza:
Hajrá, szorítok! Majd írd meg, mi volt, szerintem többen is kiváncsiak vagyunk! :)
2014. jún. 26. 21:34
 23/32 anonim ***** válasza:
60%

Na majd írd meg mi lett :))

Amugy a baratnők többsége, irigy rosszindulatú.. van az embernek 1-2 igazi barátnője a többi meg ... szóval remelem vaklárma az egész és igent mond a párod :)

2014. jún. 27. 14:31
 24/32 anonim válasza:

drukkolok!

majd írd meg mit mondott, nagyon kíváncsi vagyok :)

2014. jún. 27. 15:01
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez így van... bár nálam kiderült, hogy mindhárom barátnőm irigy volt rám amikor férjhez mentem. Az esküvőre se jöttek el. És nem hívtak többet találkozni sem. Azóta az egyik pedálozik, de már engem nem érdekel, mert nem tudok megbocsátani... hogy csak addig voltam jó amíg egyikünknek sem volt senkije. Aztán amikor az én kapcsolatom komolyra fordult, mindjárt nem kellettem. Pedig mindig találkoztam velük amikor hívtak...

Azóta pasikkal barátkozom, és mennyivel jobb:)

2014. jún. 27. 17:44
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is kíváncsian várom, hogy mi volt!
2014. jún. 27. 22:05
 27/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek, hogy ilyen kedvesek voltatok és visszaadtátok a bátorságom! :) Tegnap megkértem a kezét, (igaz, hogy nem úgy ahogy eredetileg szerettem volna) és most már hivatalosan is vőlegény vagyok!
2014. jún. 28. 13:05
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Sok boldogságot!!! :)
2014. jún. 28. 13:28
 29/32 anonim ***** válasza:
Éjjen! Gratulálok, sok boldogságot! :)
2014. jún. 28. 13:32
 30/32 anonim ***** válasza:

Gratulalok :) sok boldogságot!:)

Az kiderült esetleg hogy mi volt ez a kavar a barátnővel?

2014. jún. 28. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!