Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Merjem megkérni a kezét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjem megkérni a kezét?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt, és szeretném feleségül venni. Mindent tökéletesen elterveztem, megvan a gyűrű is. Gondoltam beavatom a barátnőjét, ő úgyis jobban ért az ilyen "csajos" dolgokhoz.. Ennek az lett a vége, hogy a barátnő mindent szépen elmondott a páromnak aki csak nevetett, és azt mondta, hogy ha igaz lenne se jönne hozzám. Nagyon megijedtem, fogalmam sincs, hogy mit csináljak, komolyan gondolta-e stb. Valaki tudna tanácsot adni?
2014. jún. 25. 14:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
84%

Na az ilyen nem igazi barátnő. Mikor nálunk párom beavatta a barátokat/barátnőket, akkor 17-en tartották a szájukat 2 hónapon keresztül, hogy ne derüljön ki miben sántikálnak a meglepetés lánykérés terén.

Én megkérném a lány kezét, ha nemet mond, akkor megoldódott a dolog, nem raboljátok egymás idejét, ha igent, akkor visszakérdeznék, hogy biztos-e benne, mert XY barátnője mást állított. Innen meg derüljön ki h ki hazudott.

2014. jún. 25. 16:48
 12/32 anonim ***** válasza:
74%
Féltékenységből simán hazudhat, vagy esetleg titokban nem bír téged, vagy azt gondolja, nem vagytok egymáshoz valók, bármi lehet az ok, de a lánykérésen majd kiderül. Miért hiszel inkább a csajnak? Nem vagy biztos a barátnődérzéseiben?
2014. jún. 25. 17:03
 13/32 anonim ***** válasza:
56%
Ezekután én feltétlen megkérdezném tőle, csak, hogy legyen már tisztában az érzéseivel.
2014. jún. 25. 18:22
 14/32 anonim válasza:

légyszíves majd írd le a kimenetelt vagy ide vagy üzenetben a kérdés linkével nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a sztori vége :)

sok sikert!

2014. jún. 25. 19:03
 15/32 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.. Barátnőm pont olyan mint máskor, egyáltalán nem látom rajta, hogy máshogy viszonyulna a kapcsolatunkhoz mint eddig.
2014. jún. 25. 19:44
 16/32 anonim ***** válasza:
70%
Állj a lábadra és kérd meg a barátnőd kezét! Ne érdekeljen, hogy mit mondott a "barátnő" (már ha lehet annak nevezi ha kikotyog egy leánykérést). Ha igent mond akkor már házasodhattok is viszont ha nemet akkor legalább nem raboljátok tovább egymás idejét. Ha 5 évnyi együtt járás után nem akar összeházasodni akkor nem érdemes folytatni, annál hamarább tudsz egy másik lányt keresni, olyat aki össze is akar házasodni veled.
2014. jún. 25. 20:22
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Az eljegyzés nem egy "csajos" dolog, hanem kettõtõk közös döntése. Furcsa, hogy 5 év alatt még nem került szóba, hogy a jövõt hogy képzelitek el. Szerintem épp itt az ideje, hogy inkább leüljetek és ezt megbeszéljétek.
2014. jún. 26. 07:58
 18/32 anonim ***** válasza:
Kerdezo, ha meg fel is tesszuk, hogy igaz amit a pletykas baratno allit, az akkor sem jelenti azt, hogy a baratnod nem szeret, hiszen nem ezt mondta. Siman jelentheti azt is, hogy csak nem hazassagparti, vagy hogy meg most nem akar eskuvot, mert esetleg tul fiatalnak erzi magat hozza. Hany evesek vagytok es miota eltek egyutt?
2014. jún. 26. 09:07
 19/32 anonim ***** válasza:
Na mizujs? Megkérdezted?
2014. jún. 26. 12:02
 20/32 anonim ***** válasza:
52%

A barátnő simán irigy is lehet a lánykérésre, ezért kavarhatja a sz..rt is. Ki tudja....

Szerintem ne kérd meg a párodat, hanem beszélgess vele a házasságról általánosságban.

Az is lehet hogy ő már marha modern fajta nő:D és nem akar házasodni, de attól még szeret.

Beszéljétek meg.

2014. jún. 26. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!