Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Merjem megkérni a kezét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjem megkérni a kezét?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt, és szeretném feleségül venni. Mindent tökéletesen elterveztem, megvan a gyűrű is. Gondoltam beavatom a barátnőjét, ő úgyis jobban ért az ilyen "csajos" dolgokhoz.. Ennek az lett a vége, hogy a barátnő mindent szépen elmondott a páromnak aki csak nevetett, és azt mondta, hogy ha igaz lenne se jönne hozzám. Nagyon megijedtem, fogalmam sincs, hogy mit csináljak, komolyan gondolta-e stb. Valaki tudna tanácsot adni?
2014. jún. 25. 14:32
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
Igen, és tudod miért? Ha tényleg így gondol rád, akkor derüljön ki most, és akkor - persze csak, ha így akarod - fel is út le is út, nem vesztegetitek egymás idejét tovább. Más részről meg lehet, hogy igent mond. A barátnő meg aztán mélységesen szégyellje magát, az ilyen pletykás némberek miatt gondoljáka férfiak, hogy a nők nem tudnak titkot tartani :@
2014. jún. 25. 14:35
 2/32 anonim ***** válasza:
89%
Ezek után én nem hagyatkoznék arra, hogy a barátnő mit mond vissza.
2014. jún. 25. 14:39
 3/32 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem a párod azt hitte, hogy a barátnője csak viccel.

De az azért aggodalomra ad okot, ha ezt felelte hogy "ha igaz lenne se menne hozzád". Nyilván ha jó barátnők, és szeretne téged, akkor megosztotta volna a kis barátnővel hogy mennyire szeret téged és hogy örül. Bár ez sem volt szép húzás hogy a kis barátnő ezt elárulta, szép kis barátnő az ilyen..

Én a helyedben nem kérném már meg a kezét, esetleg csak heccből tehát kamuból megkérném hogy mit felel, de ha véletlenül igent mondana akkor te hivatkozz arra amit hallottál róla, és ejtsd örökre a csajt.

Sajnállak :(

Azért majd irj hogy mi lett a fejlemény vége!

2014. jún. 25. 14:50
 4/32 anonim ***** válasza:
56%

3-mas vagyok újból.

Azért az a bizonyos barátnő sem lehet annyira jó barátnő a párod számára, ha ilyen helyzetbe hozta a párod hogy a pasijának sunyi módon ki is tálal... tanácstalan helyzet, egyikben sem bíznék már

2014. jún. 25. 14:54
 5/32 anonim ***** válasza:
82%

Én se hagyatkoznék a barátnőre ebben, bár az biztos, hogy a helyedben én is elbizonytalanodnék, és megkérdezném a barátnőd valamelyik családtagját, akivel jó a barátnőd kapcsolata, (pl. az édesanyját) a történtek rövid vázolása után.

A barátnő akár féltékeny is lehet. Te gondolom eddig biztos voltál a barátnődben, ha már a gyűrű is megvan, szerintem nagyobb a vesztenivalód, ha nem kérdezed meg. Ha mégis igaz, amit a barátnő mondott a reakciójáról, akkor az derüljön ki minél előbb.

2014. jún. 25. 14:56
 6/32 anonim ***** válasza:
79%
Hát ez jó xar érzés lehet. :( Nem értem, minek van valaki valakivel 5 évig, ha nem akarja fejleszteni a kapcsolatot? Én tuti mérges lettem volna a barátnőmre, ha elárulja ezt. És én sem árulnám el a barátnőmnek, ha nekem mondaná a párja, hogy el akarja venni. Elmondanám a helyedben a barátnődnek, hogy igen, megkérdeztem, és nagyon rosszul esett, hogy kikotyogta, és válaszoljon őszintén, mit gondol. Kommunikáció. Ennek függvényében dönts a hovatovábbról. Nem biztos, hogy olyasvalakivel kéne leélned az életed, akit ilyen kikotyogós emberek vesznek körül... :/
2014. jún. 25. 14:57
 7/32 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, az első mondatomban az első barátnő szó alatt a barátnőd pletykás barátnőjét értettem.
2014. jún. 25. 14:58
 8/32 anonim ***** válasza:
*akarom mondani 5-ös és 7-es voltam.
2014. jún. 25. 14:58
 9/32 anonim ***** válasza:
Miért vagy olyan biztos benne, hogy a barátnő igazat mondott, ha a párod eddig semmi jelét nem adta annak, hogy ki akar szállni a kapcsolatból?
2014. jún. 25. 15:50
 10/32 A kérdező kommentje:
Mi oka lenne hazudni?
2014. jún. 25. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!