Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjem megkérni a kezét?
Szerintem a párod azt hitte, hogy a barátnője csak viccel.
De az azért aggodalomra ad okot, ha ezt felelte hogy "ha igaz lenne se menne hozzád". Nyilván ha jó barátnők, és szeretne téged, akkor megosztotta volna a kis barátnővel hogy mennyire szeret téged és hogy örül. Bár ez sem volt szép húzás hogy a kis barátnő ezt elárulta, szép kis barátnő az ilyen..
Én a helyedben nem kérném már meg a kezét, esetleg csak heccből tehát kamuból megkérném hogy mit felel, de ha véletlenül igent mondana akkor te hivatkozz arra amit hallottál róla, és ejtsd örökre a csajt.
Sajnállak :(
Azért majd irj hogy mi lett a fejlemény vége!
3-mas vagyok újból.
Azért az a bizonyos barátnő sem lehet annyira jó barátnő a párod számára, ha ilyen helyzetbe hozta a párod hogy a pasijának sunyi módon ki is tálal... tanácstalan helyzet, egyikben sem bíznék már
Én se hagyatkoznék a barátnőre ebben, bár az biztos, hogy a helyedben én is elbizonytalanodnék, és megkérdezném a barátnőd valamelyik családtagját, akivel jó a barátnőd kapcsolata, (pl. az édesanyját) a történtek rövid vázolása után.
A barátnő akár féltékeny is lehet. Te gondolom eddig biztos voltál a barátnődben, ha már a gyűrű is megvan, szerintem nagyobb a vesztenivalód, ha nem kérdezed meg. Ha mégis igaz, amit a barátnő mondott a reakciójáról, akkor az derüljön ki minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!