Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátom megkérte a kezem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megkérte a kezem. Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 07:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
18%

Jaj utolsó mert te nem költözöl össze pároddal házasság előtt, nem élsz vele nemi életet, mert az is hagyomány.

Tökéletesen kijövők velük, szóval nagyon is tévedsz.

2014. jún. 18. 09:26
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Tévedsz, amit Te említesz az a katolikusok között hagyomány, mi több szabály, amit én az általános érvényű. De nem áll szándékomban vitába szállni Veled, hiszen Neked is megvan a véleményed, Nekem is. Sajnos Te annyi intelligenciával nem rendelkezel, hogy tiszteletben tartsd a másik véleményét.
2014. jún. 18. 09:38
 13/26 anonim ***** válasza:
17%
Mert te aki már a harmadik kérdésben beszólsz a válaszolónak jobb vagy mi.
2014. jún. 18. 09:42
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Feltunoen hagyd elol a kezed, eszreveszik rajta a gyurut, aztan csak rakerdeznek hogy mi ujsag :)
2014. jún. 18. 09:45
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Az alábbi módon.

Leültetném őket és belekezdenék:

- Apa, anya. Már x ideje van egy barátom és nagyon szeretem. Úgy érzem, hogy vele lennék a legboldogabb az egész világon. Ha Ti is szeretnétek, hogy boldog legyek áldásotokat adjátok rá. Nekem sokat jelentene a támogatásotok.

2014. jún. 18. 09:46
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk:

Párom szülei - párom jelentette be: "Van egy bejelenteni valónk. Megkértem ... kezét"

Én szüleim - én mondtam telefonban, mert messze lakunk tőlük: " Képzeljétek, ... megkérte a kezemet, menyasszony vagyok"

Egy héttel később leutaztunk, hogy személyesen is megmutassuk magunkat.

2014. jún. 18. 10:43
 17/26 anonim ***** válasza:
91%

"# 3/8

Nem az őskorban élünk. Én pl nem vagyok apám tulajdona, hogy tőle engedélyt kelljen kérni.

Kérdező amíg nem mered elmondani ne mond igen a lánykérésre mert még korai."

Ez hülyeség. Az én férjem nem magyar, mégis aputól kérte meg a kezem úgy, hogy írt egy pár sort, és én lefordítottam neki. Úgy izgultunk, mint még soha aznap :)

És egy percet sem éltünk együtt az eljegyzés előtt.

2014. jún. 18. 11:08
 18/26 anonim ***** válasza:
82%
Együtt mentek és elmondjátok.
2014. jún. 18. 11:44
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Én hazamentem Karácsonykor a szüleimhez, és az orruk alá dugtam a gyűrűs bal kezemet......

Aztán az apák megegyeztek, hogy lesz rendes lánykérés is, megtörtént, majd egy év múlva esküvő is volt.

2014. jún. 18. 13:48
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Jó esetben nem egy futó kalandról van szó, tehát valószínűleg már számítanak rá a szülők. Együtt, felnőtt emberként odamentek és megmondjátok, vagy áthívjátok őket ebédre hozzátok, vagy étterembe. Vagy te egyedül - bár szerintem ez kicsit fura lenne.

Ha még tini vagy, akkor meg inkább sehogy egyelőre, ráérnek akkor megtudni, ha ténylegesen lesz is valami belőle belátható időn belül. (csak mert gimiben a fél osztályom volt menyasszony, esküvő meg egyikből se lett azóta se, ahol lett, ott meg más vőlegénnyel. ez csak komolytalan hülyeség, amivel kár a szülőket stresszelni. :D)

2014. jún. 18. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!