Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Egy igazán bonyolult kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy igazán bonyolult kapcsolatból az eljegyzésig. Helpppp? :D

Figyelt kérdés

Szóval a párommal már 6 éve, hogy együtt vagyunk. Ő 28 éves, én 20 vagyok.

Mily' meglepő, de az interneten ismerkedtünk meg. Hosszú hosszú távkapcsolat után született meg, hogy végre eljutottunk eddig a pontig, mert én tanultam OKJ-n. Én magyarországi, ő vajdasági és ki szeretnék költözni hozzá, mert van ház stb. úgyhogy adott a megélhetés odakinn. Az anyukám amúgy nagyon ellenséges a kapcsolatunkat tekintve amit nagyon sajnálok, hosszú idő kell mire beadná a derekát. Én viszont kitartóan szerelmes vagyok. Visszatérve az eredeti témára, katolikus vagyok nem is volt bérmálkozóm meg ezek, amit nem értek a mai napig sem. Természetesen az esküvő templomba zajlana. (Nem tartok attól, hogy nem lenne templomi esküvő, mert párom szerint a pap elég fiatal és hajlik a mai világ elvárásai felé.) Magyar, szerb és horvát rokonok is jönnének, én pedig kicsit parázok, mert épp hogy csak tanulgatni kezdtem a nyelvet. Ilyenkor hogy zajlik le egy esküvő? A pap két nyelven beszél, és két nyelven kell válaszolni?

Köszönöm :)

2014. jún. 16. 15:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nemértem..

HA te magyar vagy,s még csak most tanulgatod a szerbet ( nekem nehéz rendesen megtanulnom,pedig itt születtem,)

Ő meg szerb,

AKKOR hogy a fenébe komminikáltatok idáig,és jutottatok el a házasságig????

2014. jún. 16. 19:43
 12/22 A kérdező kommentje:
Szerb nemzetiség, de tud beszélni magyarul, illetve szerbül.
2014. jún. 16. 19:46
 13/22 anonim ***** válasza:
45%

help meg xd

ez aztán felnőtt

2014. jún. 16. 19:54
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha itt akarsz élni,Nagyon gyorsan kezdj el tanulni szerbül.

De ne csak azt a szöveget,ami az esküvőre kell!!

Sok sikert! (:

2014. jún. 16. 20:26
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de ezt mégis hogy érted? "ki szeretnék költözni hozzá, mert van ház stb. úgyhogy adott a megélhetés odakinn."

Adott a megélhetés, mert van háza???

Hát, tájékozódj az itteni életről mielőtt ide jössz, és ezt jó szándékból írom. Ő jól keres és te háziasszony leszel? Vagy munkát akarsz kapni? (nem lesz egyszerű).

Ne gyere ide. Innen mindenki menekül.

2014. jún. 17. 01:14
 16/22 A kérdező kommentje:
Igen szeretnek munkat vallalni. Igazabol szamitok a korulmenyekre odakinn, de megis valahol egy alap van, ahonnan ketten el tudunk indulni. Igy beszeltuk meg, hiszen itt sajnos nincs meg ez a lehetoseg. :(
2014. jún. 17. 02:54
 17/22 anonim ***** válasza:
ha nem is beszéled a nyelvet rendesen mégis milyen munkád lesz? mosogató?
2014. jún. 17. 08:28
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát az itteni magyaroknak is alig van munkája, pedig az itteniek elég jól beszélik az államnyelvet.
2014. jún. 17. 13:01
 19/22 anonim válasza:
100%

Nem akarlak elriasztani, de a te országod sokkal jobban áll, mint ez a porfészek. A baj az, hogy itt alábecsülik a magyarokat. SZERINTEM főként itt vallásos dolgok lesznek, mivel a pravoszláv és katolikus csaknem tökéletes ellentét. Míg a katolikus papnak nem lehet felesége, addig a pravoszlávnak igen. Illetve még a török uralom határa is itt volt ugye.

Itt is van Helyi Közösség, ami a magyarok javát szolgálja, de túl kicsik még. Egyébként már az EU miatt is jobb a helyzetetek, lehet, hogy nem a legfényesebb, de itt még autógyárak is alig vannak, amivel arra akarok célozni, hogy rendes munka gyakorlatilag nincs is. Nálunk is állandóan mínuszban van a számla, és direkt ezért is akarok kimenni.

Szóval még egyszer mondom, hogy NEM AKARLAK megtántorítani, de alaposabban készüljetek fel, vagy legyen tervetek, itt éltek x ideig, utána ki pl. németekhez, vagy valahova máshova vagy legyen egy biztos munkahelyetek. A pékségek és a boltok pultjai mögött max olyan munkát találsz, ahol kapsz annyit, hogy ne halj éhen.

2014. jún. 22. 17:17
 20/22 anonim ***** válasza:

Azt írtad:

". Azt mondta, hogy a pap két nyelven mondja el, mert "mindenki egyenrangú a templomban". Hogy ez mennyiben igaz? :)"

Mármint mennyiben igaz, amit a vőlegényed mond???

Na hát, az egy jó kérdés?

Személyesen már találkoztatok?

A háza tetszik?

2014. jún. 25. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!