Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igazán bonyolult kapcsolatból az eljegyzésig. Helpppp? :D
Szóval a párommal már 6 éve, hogy együtt vagyunk. Ő 28 éves, én 20 vagyok.
Mily' meglepő, de az interneten ismerkedtünk meg. Hosszú hosszú távkapcsolat után született meg, hogy végre eljutottunk eddig a pontig, mert én tanultam OKJ-n. Én magyarországi, ő vajdasági és ki szeretnék költözni hozzá, mert van ház stb. úgyhogy adott a megélhetés odakinn. Az anyukám amúgy nagyon ellenséges a kapcsolatunkat tekintve amit nagyon sajnálok, hosszú idő kell mire beadná a derekát. Én viszont kitartóan szerelmes vagyok. Visszatérve az eredeti témára, katolikus vagyok nem is volt bérmálkozóm meg ezek, amit nem értek a mai napig sem. Természetesen az esküvő templomba zajlana. (Nem tartok attól, hogy nem lenne templomi esküvő, mert párom szerint a pap elég fiatal és hajlik a mai világ elvárásai felé.) Magyar, szerb és horvát rokonok is jönnének, én pedig kicsit parázok, mert épp hogy csak tanulgatni kezdtem a nyelvet. Ilyenkor hogy zajlik le egy esküvő? A pap két nyelven beszél, és két nyelven kell válaszolni?
Köszönöm :)
Milyen nemzetiségű a párod?
Katolikus esküvőn Vajdaságban is csak magyarul beszélnek.
Itt úgy szokás,hogy vagy katolikusban vagy pravoslávban van az esküvő.A pravoslavban teljesen szerbül kell beszélni,de gondolom a párod is katolikus,ez téged akkor nem érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!