Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan kell az eljegyzést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell az eljegyzést felbontani? Mi ilyenkor az adott-kapott ajándékok sorsa?

Figyelt kérdés

2014. jún. 14. 06:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%
Én visszaadnám a gyűrűt, és a nagyértékű ajándékokat biztosan, a kicsiket pedig attól függően, hogy rossz érzés-e használni őket az eljegyzés felbontása után vagy nem.
2014. jún. 14. 10:40
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Én amikor felbontotta az exem az eljegyzést visszaadtam mindent nem.akartam nézegetni. Amikor hozzá az utolsó dolgaimat is visszaadta,hogy nekem vette és nem kéri. Ajándékok nem voltak így ezekről nem kellett dönteni.
2014. jún. 14. 11:10
 13/22 anonim ***** válasza:
18%
Eljegyzési gyűrűt visszaadnám. Mást nem, mert azok ajándékok.
2014. jún. 14. 15:37
 14/22 anonim ***** válasza:
21%
Én beadtam a zaciba :D
2014. jún. 14. 15:38
 15/22 anonim ***** válasza:
41%

Egyedül a gyűrűt adnám vissza, mert az a kapcsolatunk jelképe. Azt is rögtön szakításkor, nem 2 hónappal később. Minden mást megtartanék, ahogy én sem kérnék vissza semmit tőle.

Nem is értem, hogy valaki hogy követelheti vissza az ajándékokat. Az egy dolog, hogy ha valaki rossz érzéssel gondol rá, akkor úgy dönt, hogy inkább visszaadja, de visszakérni egyenesen nevetséges.

2014. jún. 14. 16:57
 16/22 anonim ***** válasza:
41%
Azért az ajándék között is van különbség. Oké egy ruhát bizsut szarrágás visszakérni de egy 40-50 ezres nyakláncot már bőven visszakérhető kategória.
2014. jún. 14. 17:01
 17/22 A kérdező kommentje:
Szerintem ezek a "megtartom az ajándékot" jegyesek azért nem lettek házastársak, mert a párjuk szerencsére még idejében felismerte a bennük rejlő pénzsóvár, anyagias lelket.
2014. jún. 14. 17:34
 18/22 anonim ***** válasza:
52%

Hát nem tudom.... Nekem ahogy vége volt a kapcsolatnak...nem volt se kedvem, se időm, se fölösleges pénzem arra hogy utazgassak a világ másik végére, és odaadjam az ex vőlegényem cuccait.

Nem is érdemelte meg. Az ajándékokat (plüssök) összeszedtem és kidobtam a kukába. A gyűrűt a Dunába dobtam. Nem volt amúgy értékes.2-3 ezer forintba kerülhetett max. Ezt meg tekintse járulékos veszteségnek.

Ha mondjuk békében válunk el, az megint más. Azért szakítottam mert addig tartott az erőm...és azok után amit akkor csinált velem, többet látni se akartam.

2014. jún. 14. 19:08
 19/22 anonim ***** válasza:
31%
Minden vissza a férfinak... minek altassak a polcomon egy gyűrűt, ami azt az embert juttatja eszembe, aki átvert / elhagyott / nem szeret már. A pénze főleg nem kell.
2014. jún. 15. 11:12
 20/22 anonim ***** válasza:
11%

Annak aki lepontozott, remélem ez a boldogság...rohadtul nem korrekt, mert nem tudja a miérteket...szóval gratulálok a light-os intelligenciához.

18-as voltam.

2014. jún. 15. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!