Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell az eljegyzést felbontani? Mi ilyenkor az adott-kapott ajándékok sorsa?
Egyedül a gyűrűt adnám vissza, mert az a kapcsolatunk jelképe. Azt is rögtön szakításkor, nem 2 hónappal később. Minden mást megtartanék, ahogy én sem kérnék vissza semmit tőle.
Nem is értem, hogy valaki hogy követelheti vissza az ajándékokat. Az egy dolog, hogy ha valaki rossz érzéssel gondol rá, akkor úgy dönt, hogy inkább visszaadja, de visszakérni egyenesen nevetséges.
Hát nem tudom.... Nekem ahogy vége volt a kapcsolatnak...nem volt se kedvem, se időm, se fölösleges pénzem arra hogy utazgassak a világ másik végére, és odaadjam az ex vőlegényem cuccait.
Nem is érdemelte meg. Az ajándékokat (plüssök) összeszedtem és kidobtam a kukába. A gyűrűt a Dunába dobtam. Nem volt amúgy értékes.2-3 ezer forintba kerülhetett max. Ezt meg tekintse járulékos veszteségnek.
Ha mondjuk békében válunk el, az megint más. Azért szakítottam mert addig tartott az erőm...és azok után amit akkor csinált velem, többet látni se akartam.
Annak aki lepontozott, remélem ez a boldogság...rohadtul nem korrekt, mert nem tudja a miérteket...szóval gratulálok a light-os intelligenciához.
18-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!