Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha nő "jegyez el" férfit?
Ha nem akar a férjed lenni, minek a gyűrű?
Elég kétségbeesett próbálkozás. VAnnak dolgok, amik a férfiakban kell "megszülessenek", ilyen például az eljegyzés. Nyílván, hogy két ember kell az eljegyzéshez, és nem csak a férfi döntése, hanem a nőé is, de szerintem akkor is a férfi kell kezdeményezzen.
Szerintem megalázó egy nőnek...sőt, szerintem a párom meg is sértődött volna, ha én kérem meg a kezét...
Persze mi is sokat beszélgettünk az eljegyzésről, esküvőről, tervekről, mielőtt megkért, de eszembe nem jutott megkérni a kezét. Másrészt meg, ha nem akar a férjed lenni, akkor minek az "eljegyzés"?
Ez akkora hülyeség, hogy "tudnia kell hányadán állnak". könyörgöm, aki nem tudja hányadán állnak a fiújával ne akarjon már házasodni/gyereket szülni neki, mert rohadtul felesleges egy ilyen értelmetlen kapcsolatba.
Normális esetben beszélnek a felek a közös terveikről, jövőjükről, tisztában vannak vele mit mikor. Ahol meg nem, az eleve veszett ügy. A kérdezőéké meg duplán, palacsinta felmelegítve... egy ideig elpancsikolhattok megint a langyos szarban, de sokáig nem fog tartani.
U.i.: rohadt határozott, férfias jelenség lehet az, akit meg kell kérni.
Ha a szavakon lovagolok, akkor az eljegyzésnél ez a normális, mivel az kölcsönönös dolog: eljegyzik EGYMÁST, tehát a férfia a nőt, a nő a férfit.
Gondolom itt a "lánykérés" a kérdés: vagyis a "fiúkérés". Eléggé furcsának tartom, jobban szeretem, ha megmaradnak a klasszikus szerepek és én is nő maradhatok és a vőlegény is férfi marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!