Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyezni valakit, majd egy vita során visszavenni a gyűrűt. Mit gondoltok erről?
Szia,
Ha nem bízik benned, mit akartok egymástól?
Ha vissza vette a gyűrűt, akkor abban a pillanatban ép nem akarta, hogy te legyél a felesége. De.. az életben lesznek olyan pillanatok amikor esetleg össze kaptok, akkor mi lesz?? Figyelj, és 27 éves vagyok, és már elvált. Tehát ha rám hallgatsz, ne ugorj bele valamibe, amiben egyikőtök sem biztos. Tudom szereted.. Viszont sajnos sokszor ez nem elég egy házassághoz.
Hát ezek után szerintem biztosan nem kéne a *... gyűrűje.
Én is megkaptam de visszaadtam és szakítottunk aztán megint együtt vagyunk,de gyűrű nincs rajtunk.Illetve szerintem így már elveszti a szerepét,az igazi értékét és már nem lesz ugyanolyan mint amikor felhúztad először boldogan.
Én nem javaslom soha a második felvonást,max bizonyos idő múlva.
Sok sikert!
Ja és nincs bizalom nincs kapcsolat!
Sajnos...
fú ha ez velem történt volna meg, tuti szakítottam volna, ha vita van meggondolja magát és visszaveszi a gyűrűt, kapja be.
de én nem tudom milyen a kapcsolatotok, és nem tudom az érzéseid. de bármit is döntesz a jövővel, azt gondold végig, hogy ez a féltékenykedős vita kell-e neked, ha nemm vesz vissza magából ez el is fajulhat, állísd le mert ez még rosszul is elsülhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!