Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Imádom a barátnőmet, de el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a barátnőmet, de el kellene engednem?

Figyelt kérdés

8 éve élünk együtt a kedvesemmel, ebből 4 éve már együtt is lakunk. A kapcsolatunk nagyon őszinte, mindent tudunk a másikról. Nekem a kapcsolatunk előtt voltak kapcsolataim, láttam ez láttam azt, de neki én voltam az első férfi. Még az első csókját is tőlem kapta.

Én már szeretnék családot, szeretném elvenni feleségül, szeretnék gyerekeket, de sajnos egyre jobban kijön az, hogy ő még nem élt igazán.

Beszélgettünk és el is mondta, hogy néha bizonytalannak érzi magát, és megfordul a fejében milyen lehet egy más férfival együtt lenni, mint kapcsolatban, mint szexuálisan. Nekem ez nagyon fáj, de maximálisan megértem őt is, és valahol igaza is van. Néha azt érzem később kellett volna találkozunk, és akkor most minden rendben lenne.

Tudom, hogy ő is szeret engem, de kettősség van benne, menne, de maradna is. Azt tudom, hogy soha nem csalna meg, de mindig ott lenne benne a vágy az ismeretlen után.

Az szívem azt súgja, hogy nem engedhetem el, mert nekem ő az abszolút igazi, még mindig szerelmes vagyok, és tudom, hogy ilyen nőt soha nem találok, de az eszemmel tudom, hogy így ő soha nem lesz mellettem igazán boldog.

2014. máj. 19. 13:48
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
85%

"A kapcsolatunk alapjában véve jó"

Neked lehet... de ha ő is jónak érezné, nem vágyna arra hogy másik pasi dugja meg.

De ha te balek, papucs, nem férfi akarsz lenni, akkor engedd hogy 10-20 pasi ürítésre használja, aztán dugd te tovább...

Ezzel saját magadat alázod meg ha visszafogadod. Férfi nem vagy az biztos. De tégy belátásod szerint.

2014. máj. 19. 18:59
 42/49 anonim ***** válasza:
82%

"miért kell a kiélést a sok szexpartnerrel azonosítani?

miért ez csak a kiélés?

eljutni egy távoli országba egy hátizsákkal nem lehet az?

vagy megtanulni egy olyan idegen nyelvet, amit kevesen beszélnek? "

A kérdező párja más pasikkal akar szexelni

utazni, nyelvet tanulni a párjával is tudna ha szeretné és akarná. De a csajt nem ez érdekli, hanem másik farok.

2014. máj. 19. 19:01
 43/49 anonim ***** válasza:
52%

Egyszerűen nem értem sok nőnek a gondolkozását?!

Csak "kíváncsi", hogy milyen lehet másik pasival,

azután meg majd arra lesz kíváncsi, hogy milyen lenne egy másik nővel,

azután meg egy kutyával...

2014. máj. 19. 20:40
 44/49 anonim ***** válasza:
81%

ha megdugja pár pasi, abból milyen tapasztalatot gyűjt?

max. tanul egy két új pózt, meg pár új fogást. ha csak ez lenne a cél, veled is próbálkozhatna DE ő más pasikkal akar dugni.

2014. máj. 19. 20:50
 45/49 anonim ***** válasza:
73%

Kedves Kérdező!

Én jövő nyáron az első szerelmemhez fogok feleségül menni...ő volt az első, akivel lefeküdtem és ő volt az első nagy szerelem az életemben.

Ráadásul Neki is én voltam az első komolyabb kapcsolata.

Bennünk is merültek fel hasonló dolgok, mint a barátnődben, de mindig megbeszéltük és a végén arra jutottunk, hogy bizalom és szeretet nélkül mással úgysem menne a szex. És tényleg nem. Nem azért mondom, hogy hazudjak, mert úgyis anonim az oldal....

Most 7 év távlatából, egyáltalán nem vágyom más férfire, más szex re, vagy más körülményekre. Azt várom, hogy végre mellette élhessek, feleségeként...

A barátnőd, ha ilyeneket mond, akkor már nem szeret eléggé, csak nem tud őszinte lenni, legfeljebb saját magához sem. Sajnálom :(

2014. máj. 20. 07:41
 46/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy ez csak a szexről szólna, írod is, hogy a kapcsolat is érdekelné mással. Szerintem pusztán arról van szó, hogy telhetetlen, és ha találna olyat, akivel még jobb, akkor lepattanna, de ha kiderülne, hogy mégis te voltál a főnyeremény, legyen egy kiskapu, amin visszasunnyoghat...

Nem feltétlen tudatos ez, de akkor is elgondolkodtató. Sok ember jódolgában nem tudja, mit csinál, aztán meg veri a fejét a falba.

2014. máj. 20. 11:15
 47/49 anonim ***** válasza:

46: tökéletesen leírta!

ha nem jön be más, tudja, hogy hozzád visszamászhat, mert olyan lököttet nem talál, aki elengedi, hogy mással egyen (kapcs. és/vagy szex), aztán tárt karokkal visszavárja.

2014. máj. 20. 11:21
 48/49 anonim ***** válasza:

"ilyen nőt soha nem találok"

Nyugi!

Ilyet találsz!!!

2014. máj. 21. 14:30
 49/49 anonim ***** válasza:
mi lett?
2014. aug. 26. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!