Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Imádom a barátnőmet, de el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a barátnőmet, de el kellene engednem?

Figyelt kérdés

8 éve élünk együtt a kedvesemmel, ebből 4 éve már együtt is lakunk. A kapcsolatunk nagyon őszinte, mindent tudunk a másikról. Nekem a kapcsolatunk előtt voltak kapcsolataim, láttam ez láttam azt, de neki én voltam az első férfi. Még az első csókját is tőlem kapta.

Én már szeretnék családot, szeretném elvenni feleségül, szeretnék gyerekeket, de sajnos egyre jobban kijön az, hogy ő még nem élt igazán.

Beszélgettünk és el is mondta, hogy néha bizonytalannak érzi magát, és megfordul a fejében milyen lehet egy más férfival együtt lenni, mint kapcsolatban, mint szexuálisan. Nekem ez nagyon fáj, de maximálisan megértem őt is, és valahol igaza is van. Néha azt érzem később kellett volna találkozunk, és akkor most minden rendben lenne.

Tudom, hogy ő is szeret engem, de kettősség van benne, menne, de maradna is. Azt tudom, hogy soha nem csalna meg, de mindig ott lenne benne a vágy az ismeretlen után.

Az szívem azt súgja, hogy nem engedhetem el, mert nekem ő az abszolút igazi, még mindig szerelmes vagyok, és tudom, hogy ilyen nőt soha nem találok, de az eszemmel tudom, hogy így ő soha nem lesz mellettem igazán boldog.

2014. máj. 19. 13:48
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
55%

Menjetek mar a francba! Miert kell igy kell leoltani a kerdezot. Mert mas senki nem volt aztan olyan helyzetben, hogy jobban szerette a masikat, mint a masik ot.

A ferfinak az allando valtozast meg kell tartania. Muszaj mindig megujulnia kulonben elkezd hulyesegeken gondolkodni a parja. Ez mar csak a mi keresztunk. Mondanam, hogy a hazassagban mar nem igy van, de ez meg kielezettebben jelen van.

Az meg teljesen irrealis elvaras, hogy felvedd a versenyt egy "kepzeletbeli herceggel".

Lehet ki kellene adni az utjat, hogy ne bizonytalankodjon... Nem tudom.

(Akivel en igy voltam mi szetmentunk. Eloszor kiadta az utamat, akkor meg visszatancolt. Aztan ra 1.5 evre kulonvaltunk. En is az elso voltam neki minden teren. Ennek mondjuk mar 19 eve. A baratsag megmaradt olyannyira, hogy pl egy kapcsolati krizisemben eleg sokat segitett.)

2014. máj. 19. 14:29
 22/49 A kérdező kommentje:

19!

Az emberek sok mindent mondanak, és néha magukhoz sem őszinték!!!! Ezt azért tisztázzuk le. Ebből a szempontból én örülök, hogy a barátnőm korrektül elmondta, hogy mit érez, mert így meg tudjuk beszélni.

2014. máj. 19. 14:30
 23/49 anonim ***** válasza:
63%

minek írtad ki?

ajánld fel neki, hogy menjen dugassa meg magát pár pasival, te meg várod a kedvencével vacsorára. szórakozik veled, mert megteheti, férfi az nem vagy, csak egy vinnyogós. szánalmas. vedd el, úgyis azt fogod.

2014. máj. 19. 14:31
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
Értem én,hogy örültél volna ha előtted szerez tapasztalatokat,de nem így volt! De ez nem jelenti azt,hogy ha most elengeded "tapasztalni" akkor ugyanazt fogod érezni iránta ha visszajön! Erre nincs garancia!
2014. máj. 19. 14:37
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretne, megelegedne veled. Micsoda hulyeseg, hogy minel tobb ferfivel kell agyba bujnia, mert kulonben "nem el"...

Ez ribizliseg, semmi mas.

2014. máj. 19. 14:38
 26/49 A kérdező kommentje:

21!

Köszönöm hozzászólásod. Örülök, hogy te is belátod egy kapcsolatban nem minden tökéletes. Gondolom akkor itt a többség soha nem volt bizonytalan, vagy a többség párja soha nem bizonytalanodott el. Örülök, ha ez tényleg így van és most nem ironizálok. De sajnos nálunk most nem így van.

Lehet az lesz, hogy elengedem, hogy lássa milyen az élet mással. Bármi lesz, ha úgy alakul, akkor hozzám jöhet, ezzel vállalom egy béna, rinyálós, hüly.e gyerek vagyok, de én szeretem, és nekem az fontosabb.

Az is meglehet, hogy aztán talál magának egy olyan férfit, aki maga a tökély, persze ez is meglehet, de akkor végre megszületett a döntés nem én kellek, ennyi.

Remélem ebben az esetben is normális marad a kapcsolatunk, és maradhat egy emberi viszony, még ha nem is baráti.

2014. máj. 19. 14:39
 27/49 anonim ***** válasza:
59%

Én nem foglak bántani, mert szerintem - majdnem - ideális párkapcsolatban éltek, ha azt nézzük hogy mennyire őszinték vagytok egymáshoz. Még azt is bemerte neked vallani hogy néha elgondolkozik azon hogy mással milyen lenne. Pedig ezt sokan nem tennék meg.

Te egy nagyon jószívű fiú lehetsz, de a barátnőd nem érez irántad annyi szerelmet mint te őiránta. Tulajdonképpen az a legjobb kifejezés rá, hogy nem tisztel téged eléggé. Mert ha tisztelne téged és az érzéseidet, ha igazán 100%-osan szeretne, akkor nem fordulna meg a fejében hogy milyen lenne egy másik sráccal. Jó, nem élte ki magát... de épp ezért kell őt elengedned. Ha visszajön a tiéd volt, ha nem akkor sosem... Azért jobb hogy most derült ki ez a dolog, nem akkor amikor már a másodikat ringatjátok a kezetekben.

2014. máj. 19. 14:41
 28/49 A kérdező kommentje:

24!

biztos más lenne a kapcsolat, hiszen ő is más lenne és azután én is más lennék. Újra fel kellene építeni a kapcsolatunkat. Lehet nem tartana utána sokáig, de lehet, hogy újra egymásra találnánk, és valami új kezdődne el, valami jobb. Azt tudom, hogy ami most van az se jó, szóval változtatni kell, ő érte és én értem.

2014. máj. 19. 14:42
 29/49 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező!

Tartsatok szünetet, de a köztes időben NE VÁRJ RÁ, hanem te is ismerkedj!

Hidd el, hogy nincs annál jobb, mint amikor a választottad ugyanúgy szeret, mint te őt!

És ez a lány sose fog. Sose leszel neki az "igazi".

Ha visszajön hozzád, akkor az csak még jobban erősíti a "ha ló nincs, jó a szamár is" szerepedet a kapcsolatotokban.

Az meg rohadtul nem élet.

2014. máj. 19. 14:49
 30/49 anonim ***** válasza:

"Jó, nem élte ki magát"

Elmagyaraznad, hogy ez mit jelent?

2014. máj. 19. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!