Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Imádom a barátnőmet, de el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a barátnőmet, de el kellene engednem?

Figyelt kérdés

8 éve élünk együtt a kedvesemmel, ebből 4 éve már együtt is lakunk. A kapcsolatunk nagyon őszinte, mindent tudunk a másikról. Nekem a kapcsolatunk előtt voltak kapcsolataim, láttam ez láttam azt, de neki én voltam az első férfi. Még az első csókját is tőlem kapta.

Én már szeretnék családot, szeretném elvenni feleségül, szeretnék gyerekeket, de sajnos egyre jobban kijön az, hogy ő még nem élt igazán.

Beszélgettünk és el is mondta, hogy néha bizonytalannak érzi magát, és megfordul a fejében milyen lehet egy más férfival együtt lenni, mint kapcsolatban, mint szexuálisan. Nekem ez nagyon fáj, de maximálisan megértem őt is, és valahol igaza is van. Néha azt érzem később kellett volna találkozunk, és akkor most minden rendben lenne.

Tudom, hogy ő is szeret engem, de kettősség van benne, menne, de maradna is. Azt tudom, hogy soha nem csalna meg, de mindig ott lenne benne a vágy az ismeretlen után.

Az szívem azt súgja, hogy nem engedhetem el, mert nekem ő az abszolút igazi, még mindig szerelmes vagyok, és tudom, hogy ilyen nőt soha nem találok, de az eszemmel tudom, hogy így ő soha nem lesz mellettem igazán boldog.

2014. máj. 19. 13:48
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
27 és 29! Köszönöm szépen, elgondolkodtató!
2014. máj. 19. 14:58
 32/49 anonim ***** válasza:
95%
Nézd, én ezt fordítva éltem meg. Az első barátnőmet 6 év után azért hagytam el mert egyszerűen nem bírtam elképzelni, hogy úgy haljak meg, hogy csak vele voltam. A vicc az, hogy akkor is pontosan tudtam, hogy nekem ő tökéletes: szép, odaadó, okos, kedves és még a szex is szuper volt vele, de a kíváncsiság győzött. Az ára meg az volt, hogy majd' 20 évbe tellett amíg találkoztam vkivel, aki mellett úgy érzem, hogy anno mégsem cs*sztem el az életem azzal, hogy léptem. Valójában nem az a kérdés, hogy te elengeded-e, hanem az, hogy őt mennyire hajtja a kiváncsiság.
2014. máj. 19. 15:03
 33/49 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, engedd el, ha nem teszed ő megy magától később.

Azt mondod egyszer már összecuccolt és elment, de egy napig bírta. Ahogy mondod ez a megszokás.

Hogy honnan tudom? Mert ugyanebben a helyzetben voltam nőként. Adott volt az első kapcsolatom, minden szép és jó volt, de elkezdtem másra gondolni. A gondolatból tett lett, megcsaltam 1*. Mikor ezt megtettem elmondtam neki és elhagytam. De hiányzott. Kibékültünk pár nap alatt. De ott volt a kisördög. Megtettem mégegyszer. Megint elé áltam, elmondtam elhagytam, de hiányzott. Majd harmadjára megcsalás nélkül hagytam el, mert én magam jöttem rá, hogy ha szeretném nem gondoltam volna rá, milyen lenne mással, ha szerettem volna nem csaltam volna meg. De nem szerettem, csak kötődtem hozzá.

Ha így folytatjátok az lesz a következő nálatok is, hogy vagy elhagy megcsalás nélkül, vagy megcsal....

2014. máj. 19. 15:04
 34/49 anonim ***** válasza:
93%

Nálam is hasonló volt az első kapcsolatomnál. Imádtam, jól éreztük magunkat, minden hová együtt jártunk általában. A fiú félrelépett, szakítottunk, 1hétig a másik lánnyal volt. Visszajött hozzám, én visszafogadtam. Örültem neki, hogy mégis engem választott, a családom is gratulált neki, hogy jó döntés volt, meg mennyire rossz lett volna nekik is ha szétmegyünk. Elmúlt a nagy öröm pár hónap alatt és megint félrelépett. Elnéztem, de jött egy másik fiú az életembe, akivel jobban éreztem magam és biztosabb, tartósabb kapcsolatnak indult. Szakítottunk, így mindenkinek jobb volt.

Ha te nem így akarod végezni, változtass. Hívd el randevúra, újjítsatok. Talán menthető mèg a kapcsolatotok.

2014. máj. 19. 15:21
 35/49 anonim ***** válasza:
79%
Szia! Nekem is a férjem volt az első férfi az életemben. 7 éve vagyunk együtt. Hazudnék, ha azt mondom, hogy soha nem fordult meg a fejemben, milyen lehet másik férfival, főleg a hullámvölgyek legalján, de azért addig sosem fajult, hogy azon gondolkodjak, hogy menjek-e. Inkább ezek csak ilyen kósza gondolatok voltak, de gyorsan el is múltak. A mai napig a férjemmel tudom elképzelni a szexet, senki mással. Úgy a kapcsolatot is és a gyerekeim apjában is őt látom. Szerintem itt más lehet a gond, nem a tapasztalatlanság. :(
2014. máj. 19. 15:52
 36/49 anonim ***** válasza:
33%

Ha a lánynak akár megfordul a fejében az hogy milyen lehet mással kapcsolat/szex, akkor már nem szeret téged. És előbb utóbb akár még megcsalásig is fajulhat a dolog, ha ennyire másra vágyik.

Nem egyenes ember, mert nem vallja be az igazat...hogy miért is vágyik másra.

Az én férjemnek én voltam/vagyok az első és egyetlen nő az életében, az első csókját is tőlem kapta:) és nem érdeklik más nők. Nem jut eszébe hogy milyen mással szexelni mert ő engem szeret és velem szeret szeretkezni.

Ha a barátnőd szeretne téged, akkor ő is így érezne.

2014. máj. 19. 16:10
 37/49 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, a barátnőm teljesen őszinte volt velem, elmondta a miérteket, egyszerűen ez van benne a kíváncsiság.

A kapcsolatunk alapjában véve jó, ismerjük egymást, sokat beszélgetünk, közös a hobbink. A szex jó és tartalmas, hetente 2x vagyunk együtt. (valakinek ez lehet sok vagy kevés, de nekünk jó) A szexben is kommunikálunk, ha én szerettem volna valamit kipróbálni vagy ő soha nem ütköztünk falakba, a NEM közöttünk soha nem hangzott el.

Azt nem tudom elképzelni róla, hogy valaha is megcsalna, mert vagyunk olyan bizalmi viszonyban. Ha ő eljutna odáig, hogy valakivel lefeküdjön, akkor annak kell, hogy legyen érzelmi alapja. És ha érzelmileg valakihez el kezdene kötődni, én azt gyorsan megérezném, de tudom el is mondaná.

2014. máj. 19. 18:26
 38/49 anonim ***** válasza:

"Ha ő eljutna odáig, hogy valakivel lefeküdjön, akkor annak kell, hogy legyen érzelmi alapja."

Facepalm...

Könyörgöm, ha így lenne, nem lenne "kíváncsi"!!!!!

2014. máj. 19. 18:32
 39/49 anonim ***** válasza:
34%

gondolom azt sem gondoltad róla, hogy majd nem leszel neki te elég.

de írhatunk akármit, engedd el, és ülj otthn és várj, aztán majd ha kefélt pár pasival, hazatér hozzád. csak lesz e gusztusod utána vele lenni, ha tudod, hogy ő jól kiélte magát?! (nem az a baj, ha lett volna előtted mással, az más tészta, de így. elmegy. kiéli magát,. neki mit jelent? 1 pasi? 5? 10? gruppen? nők is? szado? ha neked ezután lesz hozzá gusztusod, hogy ki tudja hány pasival dugatta meg magát, csak hogy kiélje magát(ami tökre nem egyenlő a sok szexpartnerrel), akkor te igazi ökör vagy és legyetek boldogok!)

2014. máj. 19. 18:34
 40/49 anonim ***** válasza:
80%

miért kell a kiélést a sok szexpartnerrel azonosítani?

miért ez csak a kiélés?

eljutni egy távoli országba egy hátizsákkal nem lehet az?

vagy megtanulni egy olyan idegen nyelvet, amit kevesen beszélnek?

vagy megtanulni akármit, amiről úgy érzem nekem nagyon nehezen menni. vagy akármi, amit őt boldoggá teszi, és bátorság kell hozzá.

az, hogy neki a kiélés = sok partner, mutatja, hogy baromi gyerekes, és csak eddig lát. mi lesz ha több pasival szexel? semmi. több farok járt benne, vulgárisan. jobb nő lesz? nem. okosabb? nem. ha neki ettől függ a magabiztossága, akkor igazán bizonytalan.

2014. máj. 19. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!