Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom a barátnőmet, de el kellene engednem?
8 éve élünk együtt a kedvesemmel, ebből 4 éve már együtt is lakunk. A kapcsolatunk nagyon őszinte, mindent tudunk a másikról. Nekem a kapcsolatunk előtt voltak kapcsolataim, láttam ez láttam azt, de neki én voltam az első férfi. Még az első csókját is tőlem kapta.
Én már szeretnék családot, szeretném elvenni feleségül, szeretnék gyerekeket, de sajnos egyre jobban kijön az, hogy ő még nem élt igazán.
Beszélgettünk és el is mondta, hogy néha bizonytalannak érzi magát, és megfordul a fejében milyen lehet egy más férfival együtt lenni, mint kapcsolatban, mint szexuálisan. Nekem ez nagyon fáj, de maximálisan megértem őt is, és valahol igaza is van. Néha azt érzem később kellett volna találkozunk, és akkor most minden rendben lenne.
Tudom, hogy ő is szeret engem, de kettősség van benne, menne, de maradna is. Azt tudom, hogy soha nem csalna meg, de mindig ott lenne benne a vágy az ismeretlen után.
Az szívem azt súgja, hogy nem engedhetem el, mert nekem ő az abszolút igazi, még mindig szerelmes vagyok, és tudom, hogy ilyen nőt soha nem találok, de az eszemmel tudom, hogy így ő soha nem lesz mellettem igazán boldog.
Hiába a korod, nagyon naiv vagy.
Ha valaki szeret valakit, akkor nem vágyik arra, hogy csúnyán mondva, de "más faszt fogjon". Akkor se ha a jelenlegije az első.
Ne haragudj kérdező, én túl vagyok az 50-en, de ilyen naív a te korodban sem voltam.
Ha tényleg szeretne, meg sem fordulna ilyen a fejében, hogy "milyen lehet mással"!
Nem szeret, hidd el.
Azért jött vissza, mert beijedt, hogy mi lesz ha mással nem lesz jó vagy nem kell másnak.
Én a helyedben megmondanám neki, hogy végleg döntse el mit akar. Elmenni - oké. Vagy veled lenni - de ha még egyszer bizonytalankodik, akkor én pakolnék neki!
Akkor lehet naiv vagyok, és mivel nagyon szeretem, nem tudok objektív lenni.
Akkor nem tudom, hogy miért nem hagy el egyszerűen? Van saját lakása, ami jelenleg üres is. Jól keres, egyedül is lazán el tudna éldegélni. Okos, gyönyörű nő, gond nélkül találna magának pasit.
mert önbizalom hiányos, ha nem lenne az, már nem lenne veled, csak a megszokás, meg ha a többivel rossz lesz.
gondolom te nem vered, nem iszol, rendes gyerek vagy, rendes, de nem neki való, de veled marad, mert mi lesz ha olyat fog ki aki üti-veri és drogos?
te a biztos szamár vagy.
az meg, hogy te hagynád hogy elmenjen, majd visszafogadnád - no komment apukám, papucs vagy, de bazinagy.
nyugodtan vedd el, pár év, és meg fog csalni!
Márpedig én igenis elhiszem,hogy kíváncsi is meg szeret is!
Most már csak az a kérdés,hogy melyik érzés fog győzedelmeskedni!De!
Had kérdezzek valamit de őszintén! Mekkora szerepet játszik a Te nagy szerelmedben és elhatározottságodban az,hogy érintetlenül kaptad meg ezt a lányt? Tapasztalatból mondom,hogy szerintem ez végtelenül fontos!
Nem szabad elengedned,mert soha többet nem fogod ugyanazt érezni iránta,ha visszajön akkor se,ha megbocsájtasz akkor se!
(Kinézel egy álomkocsit,gyűjtögetsz rá,álmodozol róla míg végre megveheted! Imádod vezetni,gondosan ápolod stb. És akkor egy haverod kölcsönkéri és Te mivel jó ember vagy odaadod,ő meg összetöri ! Nem nagyon,meg lehet csinálni,kívülről nem is látszik! Ugyanaz az imádott autód lenne?)
kedves 18-as!
Köszönöm szépen, örülök, hogy olvasok egy más nézőpontot is.
Értem mire gondolsz, de nem tartom magam egy konzervatív férfinek, akinek az kell, hogy ő legyen az első egy nő életében. Amikor megismertem, nem gondoltam volna, hogy ártatlan, mert nagyon határozott fellépése volt, bátran beszélgetett velem. Amikor elmondta, akkor egy kicsit megijedtem, mert felelősséget éreztem, nem akartam elrontani a dolgot, nehogy bármilyen rossz élményt okozzak neki.
A kapcsolatunkat nézve én jobban örültem volna neki, ha előttem más férfiakat is megismert volna, lett volna rész jó és rossz szexben, és akkor tisztán tudna látni, és az ismeretlen sem vonzaná annyira.
Sok pasi teszi neki a szépen, én ezt tudom, mert nem vagyok vak. De ez az eleje csak a dolognak, azután minden férfi ugyanolyan, nem hajtja le a WC ülőkét, meccset néz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!