Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal két éve élünk együtt. Megkérte a kezem, de én magam sem tudom miért, nemet mondtam. Meg fog kérni újra? Mikor?
Miért vagytok ennyire ellenségesek szegénnyel?
Mindenki hibázhat, szerintem már ő maga is rájött, hogy hülyeség volt, amit tett.
Hú, ez nagyon durva. Lehet, hogy kapcsolatot is kinulláztad, de az is valószínű, hogy nem fogja még egyszer megkérdezni.
29F
Én sem értem miért bántja mindenki, az ő élete nem az itt válaszolóké. Valószínűleg nem csak egy kis dac miatt mondta azt a nemet. Megijedhetett mégis csak 24 éves még. Akármennyire is akar a felesége lenni egy házasság elég nagy dolog azért.
A kérdésre válaszolva pedig, szerintem meg lehet mindent beszélni. Ha te elmondod neki az érzéseidet, akkor ő is megérti az okot és a beszélgetés során elmondhatod azt is, hogy te szeretnél a felesége lenni, csak pár dolgot tisztáznod kell előtte magadban.
Azért "bántják", mert magától nem is érti, hogy milyen károkat okozott. Gondolom, remélik a válaszolók, hogy előbb-utóbb megérti, hogy finoman szólva nem ez a helyes viselkedés. Nem csak a saját élete, a férj jelölté is. Első közelítésben nagyon durván megbántotta azt a férfit, akit elméletileg szeret. (Arról inkább nem mondok véleményt, hogy szerintem a férfinek baj-e, hogyha nem lesz a felesége ez a nő.)
Azért is "bántják", mert visszataszítónak tartják az ilyen viselkedést, nem is ok nélkül.
Szép példa, amikor a "női praktika" komoly kárt okoz a kapcsolatban...
"női praktika"
Visszanyalt a fagyi!
Legalább jut egy házasodni vágyó pasas majd egy normálisabb nőnek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!