Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal két éve élünk együtt. Megkérte a kezem, de én magam sem tudom miért, nemet mondtam. Meg fog kérni újra? Mikor?
"egyik női újságban is ugyanezt olvastam, nem kell elsőre igent mondani"
nos,ebben az újságban nem volt szó esetleg kútba ugrásról?
Én komolyan nem értem.Célozgattál rá, vártad, szeretted volna, aztán meg amikor megkért akkor meg elhajtottad, mint a magzatvizet, csak mert idióta magazinokból veszed az élettapasztalatodat!?!?!
Hát ne haragudj, de ezek után én ha férfi lennék, lehet el is hagynálak.A párod kifejezte irántad az érzéseit, érzékeltette hogy csak téged akar innentől élete végéig, te meg nemet mondasz..ez nálam egyenlő lenne azzal, hogy nem azzal vagyok akivel kell!Ha még 10 évet kellett volna várnod egy gyűrűre azt mondom igazad van, de így???
És a legfontosabb még mindig az, hogy: Ülj le, 1-es!!!!
A dacot megertem..de h ezert miert mondtal nekem azt nem!!! Hisz pont h a dacot kellett volna elmassza az a boldogsag h vegul megis megkert..vegul csak vette a parod a jelzeseidet & csak figyelt arra h te mitol lennel boldogabb.
A dacot meg tudom erteni, hasonlo cipoben jarok. 2,5
Eves kapcsolatban 2 eve elunk egyutt mar sajat lakasban. Mindketten szeretnenk hazassagban elni, mar az elejen tisztaztuk is h egymassal:)
Megsem kert meg meg:((( furcsa erzesek kavarognak emiatt bennem es igen en is van h dacot is erzek.DE! Ha esetleg a kozeljovoben feltenne a kerdest, haaat en lennek a legboldogabb.
Nezd azt, h nem 4-6 ev alatt jutott el erre a lepesre! Orulnod kellene h nem tartozol a mostanaban olya divatos kapcsolatokba, ahol a not hitegetik, hasznaljak aztan eldobjak mint eg rongyot
Figyelembe veve a parod eletkorat is, sztem a gondolkodasa a helyen volt. Csak a tied nem!
Ossze foglalva: az egyetlen eselyed sztem is az, h elmondod neki mire fel kapta a nemet. (Talan elmondhatnad neki miert erezted kesonek a lepest & azt is h ezzel a "nem"-el probaltal meg visszavagni.)
Nem mondom h kevesbbe fogsz eretlennek tunni elotte, de ha most te kered meg az o kezet akkor talan betudja a tipikus "noi hisztidnek"
Sztem ne keslekedj, minel elobb lepj mielott o is elmeleteket gyart.
"Az egyik női újságban is ugyanezt olvastam, nem kell elsőre igent mondani"
Na reklamálj az újságnál!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!