Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal két éve élünk együtt. Megkérte a kezem, de én magam sem tudom miért, nemet mondtam. Meg fog kérni újra? Mikor?
A férjem azt mondta, ha nemet mondtam volna, talán nem dob ki (mármint ha meg tudom indokolni, miért nem, azon kívül, hogy nem szeretem eléggé), de az hót ziher, hogy soha többet nem kérdezte volna meg.
Ha a te párod is ilyen, akkor ezt elcseszted. Ha van egy kis méltósága, tuti nem kérdezi meg még egyszer.
Egyébként ha szereted, és a felesége akarsz lenni, talán nem kellett volna nemet mondani. Ez eszedbe jutott már? Dacból... hány éves vagy te agyilag, 3?
26N
https://www.youtube.com/watch?v=mUvD7d-g5e0
Még itt sem vették komolyan, hogy a lánykérésnél kéretni kell magad.
Na bakker... Én hülye, igent mondtam 5 éve, amikor az akkori barátom, a jelenlegi férjem megkérte a kezem.
Hogy nekem miért nem volt egy olyan barátnőm, aki felvilágosított volna, vagy miért is nem olvastam a "szakirodalmat" a "hogyan csesszük el a kapcsolatunkat" témakörben?! Na mostmár mindegy, erről lecsúsztam...
Hahóó...
Kérdezőőőő...
Hol vagy???
Csak nem kamuzol itt nekünk???
Azért valamit reagálni kéne..
:/
Ha valóban vele szeretnéd leélni az életed és családot alapítani, akkor beszélnék vele, hogy meggondoltam magam és helyre lehet-e hozni.
Az eljegyzés szerintem nem arról szól már, hogy kéretjük magunkat, hanem ez már egy komoly döntés.
Nem ilyenkor kell dacoskodni. Ostobaságot csináltál....
Az én férjem is 2x kért meg:D de én elsőre is igent mondtam...viszont akkor megkértem hogy picit gondolja át, mert ez nekem komoly dolog, és 1 hónapja voltunk együtt, plusz ő még csak 21 éves volt akkor.
Tehát én igent mondtam, csak arra kértem gondolja át...végül 2,5 hónap után újra megkért. És 1,5 év után házasodtunk össze.
De nekem azt mondta ha nemet mondtam volna, nem szakít, de biztos nem kér meg újra....és IGAZA lett volna.
Szóval ha egy hasonló pasit fogtál ki, akkor ne is reménykedj...
Miért várt eddig?
Mert gondolom, biztos akart lenni a dolgába!! Ennyire ostoba nem lehetsz!Nekem is 2 éve van barátom,de soha nem jutna eszembe olyan h dacos legyek mert nem akkor kéri meg a kezem mikor én szeretném! Helyébe NEM tenném fel újra a kérdést!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!