Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal két éve élünk együtt. Megkérte a kezem, de én magam sem tudom miért, nemet mondtam. Meg fog kérni újra? Mikor?
Nema gyereknek anyja se erti a szavat.....
Inkabb szedd ossze magad,allj ele,es mond meg,hogy csak hirtelenjeben mondtal nemet.
Egyebkent jobb lenne,ha nem celozgatnal,meg telepatikusan uzengetnel neki,hanem egyenes ember modjara beszelnel vele.
Nem fog megint megkérni. Ez nem így megy, hogy kéretitek magatokat. Az Ok ha azt mondod, hogy még gondolkodnál, vagy még ez neked nagyon korai, akkor lenne esély, hogy mondjuk egy év múlva újra próbálkozik. Te viszont azt mondtad, hogy NEM AKARSZ a felesége lenni. Ez férfi szemmel nem a megkérem újra kategória, hanem az eldöntöm, hogy meddig akarok még vele lenni, és mennyi időt akarok még rá pazarolni mielőtt elkezdek egy olyan nőt keresni, aki a gyerekeim anyja lesz, és a feleségem akar lenni.
Egyetlen lehetőséged van. Sűrű bocsánatkérések között, TE KÉRED MEG AZ Ő KEZÉT! Továbbá nem nagyon érdemes ezt halogatni, mert nagy eséllyel közel állsz a szakításhoz.
"Pedig a barátnőm igazat ad nekem, azt mondja, hogy nem kell mindjárt a karjaiba omolni, érezze hogy küzdeni kell értem. Az egyik női újságban is ugyanezt olvastam, nem kell elsőre igent mondani."
Igazi okos nővel van dolgunk! A hasonló értelmi szinten lévő barátnője és egy magazin mondja meg neki, mit csináljon! És ez a nő érettnek tartja magát a házassághoz! Uh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!