Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Húgomnak jövő hétvégén lesz eljegyzési ebédje (eleve hülyeségnek tartottam, de nem mondtam, gondoltam ennyit kibírok). Ma reggel hívott, hogy hát azt találták ki, hogy mindenki kb. ugyanannyit költsön, hogy a szülők megveszik a húst, ők az üdítőket, és én a másik húgommal vegyek tortát. Csak az elv, ami kivágta a biztosítékot nálam: ők akarnak eljegyzési ebédet, miért kell nekem arra bármit is megvennem? Főleg parancsra...
Természetesen a telefont rám csapta, mikor elmondtam a véleményemet, és megsértődött, hogy akkor inkább ne is vegyek semmit.
Pro és kontra vélemények érdekelnének.
Én mondjuk ezen nem akadnék ki. Nálunk szokás akár családi nagyobb banzájnál, akár baráti összejöveteleken, hogy leosztjuk, hogy ki mit visz.
Vesztek egy tortát a másik húgoddal felesben, mennyibe is fog ez neked fájni, 1-2 ezer forintba? Úgyis vettél volna valami kis ajándékot, tehát tök mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!