Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Húgomnak jövő hétvégén lesz eljegyzési ebédje (eleve hülyeségnek tartottam, de nem mondtam, gondoltam ennyit kibírok). Ma reggel hívott, hogy hát azt találták ki, hogy mindenki kb. ugyanannyit költsön, hogy a szülők megveszik a húst, ők az üdítőket, és én a másik húgommal vegyek tortát. Csak az elv, ami kivágta a biztosítékot nálam: ők akarnak eljegyzési ebédet, miért kell nekem arra bármit is megvennem? Főleg parancsra...

Természetesen a telefont rám csapta, mikor elmondtam a véleményemet, és megsértődött, hogy akkor inkább ne is vegyek semmit.

Pro és kontra vélemények érdekelnének.

2014. máj. 16. 08:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Elég hülyén jött ki, tényleg fura. Szüleid mit szóltak? Vagy együtt találták ezt ki?
2014. máj. 16. 08:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező eljegyzési ebédet tartani, nekünk sem volt, szerintem tök felesleges. Ha meg Ők szeretnének ilyen tartani, akkor lássák Ők vendégül a többi9 rokont, micsoda dolog, hogy kiosztják ki mit vegyen meg? Ez már szarrágóág kategória, hogy akkor nekik ne kelljen sokat költeni.

Ha meg ez a felállás, akkor nem kell eljegyzési ebédet tartani.

2014. máj. 16. 09:00
 13/23 anonim ***** válasza:
61%
Aki lepontozza a válaszokat az írja már meg, hogy mit gondol. Meg akkor fizesse már ki az ebédet is.
2014. máj. 16. 09:04
 14/23 A kérdező kommentje:
A lepontozók véleménye engem is érdekelne. Én mindenki válaszára zöld pacsit nyomtam. :)
2014. máj. 16. 09:06
 15/23 anonim ***** válasza:
89%
Uh, hát van bőr a pofájukon, az biztos, ilyet még nem is hallottam. Eljegyzési ebédet tart magának másnál, és még a kaját is mások dobják össze, rendelésre!...Jó, hogy ajándékot nem követelt pluszban...Mit fog csinálni az esküvői meghíváskor, kiosztja, hogy ki mit vegyen, vagy mennyi adjon, mit fizessen? Jól tetted, hogy kiosztottad, biztos más meghívottnál is kiverte a biztosítékot, legfeljebb udvariasságból nem mert szólni. Elmennék, vinnék egy üveg bort és egy kis sütit, mint amikor egyébként is vendégségbe megy az ember.
2014. máj. 16. 09:38
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező már bocs, de ez elég paraszt megnyilvánulás volt a húgod részéről. Ők mennek oda, ahol Te is élsz, nehogy már ők szabják meg, mit vegyél. Vegyék meg ők, ha ekkora felhajtást akarnak. Megértelek, az én rokonságomban is volt hasonló sajnálatos eset.

29N

2014. máj. 16. 09:46
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal.

Ha valaki valamilyen okból ebédet/vacsorát tart, akkor az a minimum, hogy ő állja az egészet. A vendégek részéről pedig illik vinni valamit. Ez nem muszáj, hogy ajándék legyen, pl. lehet sütemény, pogácsa, egy üveg bor, ilyesmik.

Most akkor ilyen alapon, ha meghívna titeket, hogy ünnepeljétek meg mondjuk a szülinapját, akkor is kérne pénzt a hozzávalókra?? Eszem megáll.

2014. máj. 16. 11:24
 18/23 Őszödi Ferenc ***** válasza:
59%
Ez böszmeség. Én nem vennék neki tortát, ellenben vinnék 2 liter jóféle házi pálinkát. Többet ér az minden cukros vacaknál.
2014. máj. 16. 11:32
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez tényleg fura. Én sem terveznék ilyen eljegyzési bulit, de ha mégis úgy döntenék, kb úgy képzelném el, hogy foglaltatok asztalt valahol, meghívom, akit akarok, és ha valaki magától felajánlja, hogy fizeti a fogyasztását, akkor fizesse, ha nem, én fizetném. Nyilván.
2014. máj. 17. 13:50
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy nem állnak túl jól anyagilag. Ha így van, akkor besegíthetsz te is. Ne sértődj meg. Úgyis vettél volna valamit.
2014. máj. 17. 13:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!