Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Húgomnak jövő hétvégén lesz eljegyzési ebédje (eleve hülyeségnek tartottam, de nem mondtam, gondoltam ennyit kibírok). Ma reggel hívott, hogy hát azt találták ki, hogy mindenki kb. ugyanannyit költsön, hogy a szülők megveszik a húst, ők az üdítőket, és én a másik húgommal vegyek tortát. Csak az elv, ami kivágta a biztosítékot nálam: ők akarnak eljegyzési ebédet, miért kell nekem arra bármit is megvennem? Főleg parancsra...
Természetesen a telefont rám csapta, mikor elmondtam a véleményemet, és megsértődött, hogy akkor inkább ne is vegyek semmit.
Pro és kontra vélemények érdekelnének.
Nem kötelező eljegyzési ebédet tartani, nekünk sem volt, szerintem tök felesleges. Ha meg Ők szeretnének ilyen tartani, akkor lássák Ők vendégül a többi9 rokont, micsoda dolog, hogy kiosztják ki mit vegyen meg? Ez már szarrágóág kategória, hogy akkor nekik ne kelljen sokat költeni.
Ha meg ez a felállás, akkor nem kell eljegyzési ebédet tartani.
Kedves Kérdező már bocs, de ez elég paraszt megnyilvánulás volt a húgod részéről. Ők mennek oda, ahol Te is élsz, nehogy már ők szabják meg, mit vegyél. Vegyék meg ők, ha ekkora felhajtást akarnak. Megértelek, az én rokonságomban is volt hasonló sajnálatos eset.
29N
Egyetértek az előttem szólókkal.
Ha valaki valamilyen okból ebédet/vacsorát tart, akkor az a minimum, hogy ő állja az egészet. A vendégek részéről pedig illik vinni valamit. Ez nem muszáj, hogy ajándék legyen, pl. lehet sütemény, pogácsa, egy üveg bor, ilyesmik.
Most akkor ilyen alapon, ha meghívna titeket, hogy ünnepeljétek meg mondjuk a szülinapját, akkor is kérne pénzt a hozzávalókra?? Eszem megáll.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!