Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan helyzetben, hogy a barátotok megkérte a kezeteket, de ti még nem akartatok megházasodni, ezért nemet mondtatok?
Kedves kérdező én férfi vagyok. Így a másik oldalról szemlélem a kérdésedet.
Ha annakidején a mostani feleségem nemet mondott volna a lánykérésre, akkor mindenképpen az okokat tisztáztam volna vele. Ha mindkettőnknek elfogadható okok miatt mondott volna nemet, tehát nem a kapcsolatunk komolyságát kérdőjelezte volna meg, akkor vártam volna a megfelelő ideig.
Hogy a Te barátod hogyan értelmezi a nemet, ezt viszont Neked kell tudnod. Ezt sem én, sem a többi kommentelő nem tudja kitalálni.
Remélem, rendeződik a kapcsolatotok.
Ha bármi kétség felmerül, nem érzed késznek magad, nem vagy biztos bla bla bla... nem szabad igent mondani...tapasztalatból mondom...
Én jó nagy hülye voltam és igent mondtam 20 évesen az akkori barátomnak amikor megkért...mert nem akartam megbántani:P gyakorlatilag sajnálatból mondtam igent neki....pedig erős kétségeim voltak... nem voltam szerelmes sem...csak szerettem mint embert....
Hosszú sztori. Az a lényege, hogy a lánykérés után nagyon megváltozott. A kezdeti kedves édes srácból egy nyomorult zsarnokoskodó, ordítozós, betegesen féltékenykedős, birtokolni akaró valaki lett akire én nem ismertem rá....borzasztó volt...
A végén elhagytam mert az volt az utolsó utáni csepp a pohárban, hogy megcsalt, és amikor ezért szakítottam vele, felpofozott. Akkor visszaütöttem, és közölem vele hogy elhagyom. Ordítozott kígyót békát, öngyilkossággal fenyegetőzött stb...de nem érdekelt. Elhagytam.
Szóval alapból nemet kellett volna mondanom, és akkor elkerültem volna ezt az egészet, és jót tett volna velem, ha emiatt repülök...
Szerencsére azóta már megtaláltam azt akinek teljesen biztosan mondtam igent. Szemernyi kétségem sem volt, a kapcsolatunk, és a házasságunk is már már szirupos:D annyira tökéletes minden.
Szóval ezzel az egésszel azt akartam írni hogy igen is igazad van hogy nemet mondasz ha nem érzed teljesen biztosan....
bocsika hogy nem pont a kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!