Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám a húgom tudtára adni, hogy amit csinál az nem jó?
Van egy srác akit senki se kedvel a családba.. de már úgy ahogy nem szólunk bele hogy hátha szét mennek maguktól is.. a húgom most fogja tölteni a 18-at és a srác pedig a 15-t és ma megtudtuk.. hogy eljegyezte... Mit tudnék tenni ez ellen? vagy egyáltalán van erre valami megoldás??
Válaszokat előre is köszi. és remélhetőleg értelmes hozzá szólásokat kérek.
Ne szólj bele más dolgába! Még akkor sincs jogod hozzá, ha a testvéredről van szó és hogy szerinted hülyeséget csinál. Az ő dolga. Ha évek múlva összeházasodnak, az az ő dolguk. Ha nem, és szétmennek, az is az ő dolguk.
Amúgy miért ne járhatna 3 évvel fiatalabb fiúval? Mi ez a lekezelő stílus ahogy írsz róla?
Gondolom mérges lett és azért r..bancozott le, mert beleszólsz az ő dolgukba, pedig semmi közöd hozzá.
A családom dolgába van beleszólási jogom! és nem azzal van a gond hogy 4 év. hanem azzal hogy még egyik sincs 18.. és a házasság korai! és ez nem lekezelő stílus, csak engem alaptalanul nem fog így nevezni!
Ja és nem azért volt mert bele szoltam mert akkor egyáltalán nem! De ezek után tuti hogy egyáltalán nem fogom el fogadni... akár mit tesz!
"A családom dolgába van beleszólási jogom! "
A magánéletükbe nincs jogod beleszólni. És ahogy nézem, szerencsére nem is hallgat rád egyik se.
Jesszus..persze, hogy korai a házasság, de értsd már meg, hogy még 3 évig nem házasodhatnak össze..addigra már rég nem lesznek együtt.
Hagyd rájuk, teljesen felesleges ezen túráztatnod magad. Még a jövő évet se biztos, hogy kibírják együtt. Majd megtanulják maguktól.
Tényleg nem értem a problémádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!