Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám a húgom tudtára adni, hogy amit csinál az nem jó?
Van egy srác akit senki se kedvel a családba.. de már úgy ahogy nem szólunk bele hogy hátha szét mennek maguktól is.. a húgom most fogja tölteni a 18-at és a srác pedig a 15-t és ma megtudtuk.. hogy eljegyezte... Mit tudnék tenni ez ellen? vagy egyáltalán van erre valami megoldás??
Válaszokat előre is köszi. és remélhetőleg értelmes hozzá szólásokat kérek.
remélem hogy kinővik... de ez akkor is gáz szerintem. és a "kiscsávóval" én nem vagyok beszélő viszonyba mióta engem lek**vázott és ler*bancozott holott semmit se tud rólam. Ja és persze tesómat ez se érdekelte...
köszönöm a válaszokat
Figyelj, még gyerekek, 3 évig még úgysem házasodhatnak össze, addig meg hadd járjanak!:) Még felnőtt kapcsolatnál sincs garancia rá, hogy kitart egy kapcsolat 3 évig, addig még bármi történhet. Ha meg tényleg egymást szeretik, mire felnőnek, akkor az ő dolguk.
Miért akarsz tenni ez ellen?
Szerintem ez kamu. De ha mégse:
A fiúval kell beszélni. Add be neki, hogy a tesódnak van valakije, átveri őt, így minden meg lesz oldva.
És egyébként nincs nálatok a lakhelyeden otthon vagy a postán, vagy a neten telefonkönyv, amiből ki tudnátok nézni a szülők számát? Vagy úgy jegyezték el egymást a gyerekek, hogy nem tudják egymás otthoni számát?:)
Ez nekem MÁR hihetetlen, de ha így van, akkor még közösségi oldalon is kereshetők a szülők szerintem.
Szerintem hagyd a csudába. Felesleges szájtépés lenne. Annak az esélye, hogy ebből egyáltalán komoly kapcsolat lesz, pláne házasság, gyakorlatilag nulla. Ha mégis eljutnak oda, addig évek telnek el, és az is az ő dolguk lesz. Az eljegyzésnek semmi következménye nincs manapság, majd kinövik. :D
A jelzőket meg ne vedd fel, ahogy észrevettem a r*b*n*ozás a tizenévesek között szinte bóknak számít, vagy legalább kötőszónak. :D
Ki a francnyavalyát érdekel???
Egy 15 éves gyerek úgyse házasodhat. 16 évesen is csak a gyámügy engedélyével. Azt meg nem adják csak úgy meg.
Innentől kezdve még véletlenül se komoly a probléma, nem is értem, hogy miért foglalkozol vele (már ha nem kamu).
Legyenek csak "jegyesek". Az nem kötelez semmire, belehalni se fognak...
ha pedig a fiú abba a korba lép, már egyébként se lesz semmi közötök hozzá.
hátha kivárnák azt hogy mind a ketten a 18-at nem is problémáztam volna ezen. akkor nem számítana a 4 éve.. de igy egy kicsit érdekelt.. de elég sok vélemény után rájöttem hogy fölösleges. teszek rá.
és azokat a jelzőket pedig már elmondtam neki és nem foglalkozott vele... ezért is foglalkoztat most ez... de úgy döntötem teszek rá utálom tehát támogatni nem fogom... a hülyeségben.
és persze hogy igaz. ok nélkül nem írtam volna ki...
köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!