Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hol, hogyan és mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol, hogyan és mennyi idő után kérték meg a kezed / kérted meg a kezét?

Figyelt kérdés
Kérek sok-sok story-t! :) Írjatok minél többet!
2014. ápr. 12. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy szép szombat reggel, semmi felhajtás nem volt és 5 év után.
2014. ápr. 12. 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
7 év után kért meg. Az volt az érdekes,hogy én azt hittem szakítani akar. Már hetekkel előtte éreztem,hogy valamire készül,de olyan fura volt,hallgatag,mint akit bánt valami,mintha vívódna. Ezért én azt hittem, kész,ennyi volt,talált jobbat vagy egyszerűen már nem szeret. Ezért nagyon meglepődtem hogy megkért. Egy nyár végi estén néztük a hullócsillagokat,közben kívántunk és az egyik hullócsillagnál azt "kívánta" hogy legyek a felesége. Bőgtem egy sort és ennyi :)
2014. ápr. 12. 14:42
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Hatalmasat szexeltünk a fürdőszobában, aztán a végén megölelt és azt mondta, legyek a felesége!
2014. ápr. 12. 14:55
 4/9 anonim ***** válasza:

5 és fél év után egy óriáskeréken...

Egyáltalán nem így képzeltük, ő sem én sem :)))

Végén letérdelni sem tudott, mert ingott a kosár, én meg a meglepettségtől meg sem tudtam szólalni.

Utána tartottunk eljegyzést szülőkkel, 2015-ben lesz az esküvőnk. :)

2014. ápr. 12. 15:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Én 24 éves voltam, ő abban a hónapban töltötte a 21-et.

2 nappal az első hónapfordulónk előtt kérte meg a kezem. Előtte mondta, hogy jó lenne egymásnak ajándékba adni gyűrűt, hogy ő is, én is kapjunk, de félt hogy nem tetszene amit választ, és a méret miatt is aggódott. Így együtt mentünk el kiválasztani. Meg is vettük őket. Aztán még ilyen hormonmentes fogamzásgátlóért is bement nekem a gyógyszertárba és vett:D

Mikor kijött kértem hogy akkor adja oda a gyűrűt hogy felvehessem. Azt mondta majd....

Aztán elmentünk hozzájuk, mert úgy volt hogy elmegyünk a Velencei tóhoz strandolni, ahol a haverjai már váltak minket /akkor mutatott be nekik/

(anyukájával, meg a húgával élt akkoriban egyébként, de ők lent voltak vidéken. Én is anyuval, meg a nővéremmel éltem. Mindketten iskolába jártunk még.

Szóval odaértünk hozzájuk, hogy összepakoljunk, ám amikor beértünk a nappaliba megcsókolt. Valahol a nappali és a kisszoba keresztezésében állhattunk, és akkor ott letérdelt:) és elmondta hogy mennyire szeret, hogy velem akarja leélni az életét, és megkérdezte hogy hozzámegyek e feleségül:)?

Igent mondtam:) Aztán megünnepeltük 2 menet szexxel:D utána meg jól elkésve elindultunk a haverjaihoz.

Másfél év kapcsolat után házasodtunk, és azóta is boldogok vagyunk:) N/28

2014. ápr. 12. 19:45
 6/9 anonim ***** válasza:
6 év után kérte meg a párom a kezem, a szülinapomon. :)
2014. ápr. 13. 09:33
 7/9 anonim ***** válasza:

23 voltam és 3 év utàn kérte meg a kezemet a pàrom. :)

3 napot töltöttünk egy wellness szàllodàban és első este ott kérte meg a kezem. :)

2014. ápr. 13. 21:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Februárban kérte meg a kezem a vőlegényem, 2 év után. Hosszú a történet, de röviden nővéremék lakásán történt a lánykérés, azzal az ürüggyel mentünk át hozzájuk, hogy vigyázunk a lányukra aki 8 hónapos volt. Végül mielőtt elmentek nővéremék, szólt, hogy legyek szíves tisztába tenni a gyereket. Dupla pelenka volt rajta, és a legfelsőbe volt a gyűrű belerakva..mire kibontottam a gyereket, a párom mellettem térdelt egy hatalmas rózsacsokorral, és akkor esett le igazán mi is történik..:) Végül visszajöttek tesómék is, és kiderült, hogy nem is volt semmi dolguk valójában. :) Mindenki tudott róla csak én nem :D Titokban előtte hétvégén még a szüleimtől is "elkért". :)

23/N; 32/F

2014. ápr. 15. 08:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi az első héten megbeszéltük, hogy összeházasodunk. Nem volt lánykérés, hanem hosszú beszélgetés előzte meg. :) Rá egy évre összeházasodtunk és boldogan élünk. :)
2014. máj. 4. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!