Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, hogyan és mennyi idő után kérték meg a kezed / kérted meg a kezét?
5 és fél év után egy óriáskeréken...
Egyáltalán nem így képzeltük, ő sem én sem :)))
Végén letérdelni sem tudott, mert ingott a kosár, én meg a meglepettségtől meg sem tudtam szólalni.
Utána tartottunk eljegyzést szülőkkel, 2015-ben lesz az esküvőnk. :)
Én 24 éves voltam, ő abban a hónapban töltötte a 21-et.
2 nappal az első hónapfordulónk előtt kérte meg a kezem. Előtte mondta, hogy jó lenne egymásnak ajándékba adni gyűrűt, hogy ő is, én is kapjunk, de félt hogy nem tetszene amit választ, és a méret miatt is aggódott. Így együtt mentünk el kiválasztani. Meg is vettük őket. Aztán még ilyen hormonmentes fogamzásgátlóért is bement nekem a gyógyszertárba és vett:D
Mikor kijött kértem hogy akkor adja oda a gyűrűt hogy felvehessem. Azt mondta majd....
Aztán elmentünk hozzájuk, mert úgy volt hogy elmegyünk a Velencei tóhoz strandolni, ahol a haverjai már váltak minket /akkor mutatott be nekik/
(anyukájával, meg a húgával élt akkoriban egyébként, de ők lent voltak vidéken. Én is anyuval, meg a nővéremmel éltem. Mindketten iskolába jártunk még.
Szóval odaértünk hozzájuk, hogy összepakoljunk, ám amikor beértünk a nappaliba megcsókolt. Valahol a nappali és a kisszoba keresztezésében állhattunk, és akkor ott letérdelt:) és elmondta hogy mennyire szeret, hogy velem akarja leélni az életét, és megkérdezte hogy hozzámegyek e feleségül:)?
Igent mondtam:) Aztán megünnepeltük 2 menet szexxel:D utána meg jól elkésve elindultunk a haverjaihoz.
Másfél év kapcsolat után házasodtunk, és azóta is boldogok vagyunk:) N/28
23 voltam és 3 év utàn kérte meg a kezemet a pàrom. :)
3 napot töltöttünk egy wellness szàllodàban és első este ott kérte meg a kezem. :)
Februárban kérte meg a kezem a vőlegényem, 2 év után. Hosszú a történet, de röviden nővéremék lakásán történt a lánykérés, azzal az ürüggyel mentünk át hozzájuk, hogy vigyázunk a lányukra aki 8 hónapos volt. Végül mielőtt elmentek nővéremék, szólt, hogy legyek szíves tisztába tenni a gyereket. Dupla pelenka volt rajta, és a legfelsőbe volt a gyűrű belerakva..mire kibontottam a gyereket, a párom mellettem térdelt egy hatalmas rózsacsokorral, és akkor esett le igazán mi is történik..:) Végül visszajöttek tesómék is, és kiderült, hogy nem is volt semmi dolguk valójában. :) Mindenki tudott róla csak én nem :D Titokban előtte hétvégén még a szüleimtől is "elkért". :)
23/N; 32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!