Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérték meg a kezed? (Vagy hogyan kérted meg a kezét? )
Nemrég feltettem ezt a kérdést:) kaptam néhány édi választ olvasass:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
Nekem szilveszterkor, eléggé ittasak voltunk, a taxiból száltunk ki a buli felé igyelezve. Azt mondta józanul nem merte volna :)
De másnap nem beszéltünk róla, és 2 hét múlva jött az igazi leánykérés, mikor 1 barátnőmmel találkozót beszéltünk meg, de ő jött egy nagy csokor virággal, és elmentünk az első randink szinhelyére, és ott jött a brillköves gyűrű, letérdelés, stb!!!
A férjem 2 hónappal a megismerkedésünk után anyám elött egy este térden állva kérte meg a kezemet. Totál döbbenet volt és teljesen zavarban voltam...aztán erre másfél évvel elvittük a mamákat nyaralni, nagyon délre. Ő már megbeszélte az Édesanyjával, hogy meg fogja kérni a kezem ott és akkor egyszer és mindenkorra.
Már előre kinézte az ékszerboltot...mikor ott voltunk próbált arra vinni de nehezen ment, mert nem érdekelnek igazából az ékszerek. Aztán csak bementünk az üzletbe. Az eladó kérdezte mit szeretnénk...karkötőt?...láncot?...mire az én Drágám csak rávágta gyűrűt...vitt a nő a gyűrűkhöz és akkor mondta szépek szépek de ő jegygyűrűre gondolt...szólni nem bírtam. Csak potyogtak a könnyeim. Nagyon nagy meglepetés volt. Hiszen én olyan jól elvoltam úgy ahogy voltunk. Tudtam, hogy ő az akivel le akarom élni az életem...mégis.
A Mamák csak vigyorogtak meg bőgtek, belőlem menyasszony lett aztán feleség...most meg kisbabát várunk. Az elsőt. Ezt sem siettem el. Kellett 5 év...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!