Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan kérték meg a kezed?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérték meg a kezed? (Vagy hogyan kérted meg a kezét? )

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Idejében kifejtettem, hogy nem voltam és nem szeretnék lenni a jövőben sem senkinek az ágyasa, a macája, senkivel soha nem éltem együtt házasságonb kívül. A férjem erre azt mondta, neki tisztességes szándékai vannak, házasodni szeretne. Tiszta és világos eszmecsere volt köztünk.
2010. máj. 12. 18:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én tudtam hogy valamikor meg fogja kérni a kezem csak azt nem hogy akkor. az enyém filmbe illő volt. sajnos a munkája miatt abban az időben sokat volt távol,ezért mikor hazajött elvitt vacsizni! Ott megbeszélte a pincérrel hogy mikor befejeztük a vacsorát két pohár pezsgővel jelenjen meg és a kistálcán piros ékszerdobozban ott volt a gyűrű. akkor megkérdezte hogy hozzá megyek e. én meg persze hogy igent mondtam.életem egyik legszebb pillanata volt. már lassan 2 éve boldog házasságban élünk.(9 hónapja már hárman :) )
2010. máj. 12. 20:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég feltettem ezt a kérdést:) kaptam néhány édi választ olvasass:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..

2010. máj. 12. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szilveszterkor, eléggé ittasak voltunk, a taxiból száltunk ki a buli felé igyelezve. Azt mondta józanul nem merte volna :)

De másnap nem beszéltünk róla, és 2 hét múlva jött az igazi leánykérés, mikor 1 barátnőmmel találkozót beszéltünk meg, de ő jött egy nagy csokor virággal, és elmentünk az első randink szinhelyére, és ott jött a brillköves gyűrű, letérdelés, stb!!!

2010. máj. 13. 10:01
 5/9 anonim ***** válasza:
7%
Ettől az életben 1000* fontosabb dolgok is vannak. A legjobb az olyan nő, aki úgy fog férfit, h. véletlenül felcsináltatja magát és így akaszkodik a férfira...És kényszer házasság lesz.. De ezeknek a nőknek van a legnagyobb szájjuk azokhoz képest, aki pl. egyetemre járt, karriert épit és perpill. nincsen párja. Az előző nő osztja ki az utóbbit... Nagyon csúnya így férfit fogni...
2010. máj. 15. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Én elegáns étteremben vacsora mellett kaptam meg a gyűrűt de konkrét leánykérés nem volt. Másnap reggel félkómásan kiugrott az ágyból és megkérdezte, hogy hozzá mennék e? :)
2010. máj. 15. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
együtt fürödtünk és egyszercsak megkérte a kezem:)
2010. máj. 15. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A férjem 2 hónappal a megismerkedésünk után anyám elött egy este térden állva kérte meg a kezemet. Totál döbbenet volt és teljesen zavarban voltam...aztán erre másfél évvel elvittük a mamákat nyaralni, nagyon délre. Ő már megbeszélte az Édesanyjával, hogy meg fogja kérni a kezem ott és akkor egyszer és mindenkorra.

Már előre kinézte az ékszerboltot...mikor ott voltunk próbált arra vinni de nehezen ment, mert nem érdekelnek igazából az ékszerek. Aztán csak bementünk az üzletbe. Az eladó kérdezte mit szeretnénk...karkötőt?...láncot?...mire az én Drágám csak rávágta gyűrűt...vitt a nő a gyűrűkhöz és akkor mondta szépek szépek de ő jegygyűrűre gondolt...szólni nem bírtam. Csak potyogtak a könnyeim. Nagyon nagy meglepetés volt. Hiszen én olyan jól elvoltam úgy ahogy voltunk. Tudtam, hogy ő az akivel le akarom élni az életem...mégis.

A Mamák csak vigyorogtak meg bőgtek, belőlem menyasszony lett aztán feleség...most meg kisbabát várunk. Az elsőt. Ezt sem siettem el. Kellett 5 év...

2010. máj. 16. 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:
egyik barátnőmnél voltam kint Amerikában, majd egy hónapig. Párom fogadott a reptéren, és elkezdett arról "papolni", hogy Ő neki egy 1 hónap borzasztó volt nélkülem (nekem is nélküle), és most már tudja,hogy innentől kezdve hogy mindig maga mellett akar tudni. Aztán féltérdre ereszkedett előttem... én meg sírtam, nagyon :D ennek már 2 éve, nemsokára esküvő :D
2016. júl. 22. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!