Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hol kérték meg a kezed? Hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kérték meg a kezed? Hol kérted meg a kezét?

Figyelt kérdés

Otthon, étteremben, nyaraláson stb :)

Meséljetek! :)

2013. júl. 17. 17:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%

Otthon, szerelte valamit...és akkor került szóra...

De a romantikus része, ami már nem volt meglepetés, az a Gödöllői Kastélynál

2013. júl. 17. 17:13
 2/20 anonim ***** válasza:
74%
Wellnesshétvégén voltunk Bikalon. A szállodai szobában történt, nem volt túl romantikus :D
2013. júl. 17. 17:16
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
ő zenész, és koncertjük közben jött egy számomra ismeretlen dal, és nagyjából a közepénél fogtam fel, h mi is történik most :) nagyon szép dalt írt, a végén odajött hozzám és letérdelt :)
2013. júl. 17. 17:16
 4/20 anonim ***** válasza:
36%

hamburg, rieperbahn negyed4

épp egy techno partyra mentünk, mikor mondtam neki, hogy mi lenne ha elvennélek?

másnap férj és feleség voltunk.kerestünk olyan műpapi embert, aki összead minket!

2013. júl. 17. 17:18
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudni kell a sztorihoz hogy Londonban élünk, bármixer a szakmám.

Itt nagyon sok top koktélbár található, a világ 2ik legjobb bárjában foglaltam asztalt. Előre jeleztem nekik mire készülök és korábban átadtam nekik a gyűrűt. Az volt a kérésem hogy az első koktél díszébe építsék bele amit a párom rendel. Nagy meglepetés és szép este volt élő jazz zenével, a bártól kaptunk egy üveg ajándék pezsgőt is.

2013. júl. 17. 17:19
 6/20 anonim ***** válasza:
66%
Ha lesz, akkor én egy moziban szeretném :) 17f
2013. júl. 17. 17:23
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
A konyhában.
2013. júl. 17. 17:28
 8/20 anonim válasza:
100%

A mi esetünk annyira lehangoló, hogy az már vicces :) állandóan ezzel ugratjuk már egymást.

Először egy kocsma után részegen, a mocskos morzsás konyhapultnál állva ettünk zsíros kenyeret, és a drágám szóba hozta, hogy ő úgy gondolta, hogy stb. :) nemet mondtam. :)

Másodjára egy veszekedés után kérte meg a kezem a balkonon, de azt mondtam, csak azért kéri meg most a kezem, hogy elhallgassak, és abbahagyjuk a veszekedést. (persze abba is hagytuk, de most is nemet mondtam)

Harmadjára egy reggel az ágyban megkérdezte, hozzámegyek-e, és igent mondtam. :) Azt mondta, jó válasz, mert többet nem kérdezte volna meg :)

2013. júl. 17. 17:28
 9/20 anonim ***** válasza:
96%
Utolsó, aranyos a történetetek:)
2013. júl. 17. 17:33
 10/20 anonim válasza:
100%
Télen túráztunk, Erdélyben a hegyekben, egy kilátó volt a túra végén, ahova felmászva gyönyörű volt a kilátás! A kilátón volt egy asztal, pezsgővel, poharak, vörös rózsa! Letérdelt és ott kérte meg a kezem! Utána lemásztunk, és egy helyi étteremmel már lebeszélte a vacsit! Nagyon romantikus volt! Na és akkor még nem is sejtettük, de már terhes voltam! :-)
2013. júl. 17. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!