Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kérték meg a kezed? Hol kérted meg a kezét?
Otthon, étteremben, nyaraláson stb :)
Meséljetek! :)
Otthon, szerelte valamit...és akkor került szóra...
De a romantikus része, ami már nem volt meglepetés, az a Gödöllői Kastélynál
hamburg, rieperbahn negyed4
épp egy techno partyra mentünk, mikor mondtam neki, hogy mi lenne ha elvennélek?
másnap férj és feleség voltunk.kerestünk olyan műpapi embert, aki összead minket!
Tudni kell a sztorihoz hogy Londonban élünk, bármixer a szakmám.
Itt nagyon sok top koktélbár található, a világ 2ik legjobb bárjában foglaltam asztalt. Előre jeleztem nekik mire készülök és korábban átadtam nekik a gyűrűt. Az volt a kérésem hogy az első koktél díszébe építsék bele amit a párom rendel. Nagy meglepetés és szép este volt élő jazz zenével, a bártól kaptunk egy üveg ajándék pezsgőt is.
A mi esetünk annyira lehangoló, hogy az már vicces :) állandóan ezzel ugratjuk már egymást.
Először egy kocsma után részegen, a mocskos morzsás konyhapultnál állva ettünk zsíros kenyeret, és a drágám szóba hozta, hogy ő úgy gondolta, hogy stb. :) nemet mondtam. :)
Másodjára egy veszekedés után kérte meg a kezem a balkonon, de azt mondtam, csak azért kéri meg most a kezem, hogy elhallgassak, és abbahagyjuk a veszekedést. (persze abba is hagytuk, de most is nemet mondtam)
Harmadjára egy reggel az ágyban megkérdezte, hozzámegyek-e, és igent mondtam. :) Azt mondta, jó válasz, mert többet nem kérdezte volna meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!