Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hol kérték meg a kezed? Hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kérték meg a kezed? Hol kérted meg a kezét?

Figyelt kérdés

Otthon, étteremben, nyaraláson stb :)

Meséljetek! :)

2013. júl. 17. 17:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Óriáskeréken :D
2013. júl. 17. 18:52
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Szeretkezés közben......
2013. júl. 17. 21:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Évfordulónkat ünnepeltük májusban, szűk családdal. Úgy szervezett mindent, hogy észre sem vettem.

A pezsgőmbe rakta bele, amikor koccintottunk, és azt figyelte mindenki, hogy a pezsgőt iszom. Aztán a 2. vagy 3. korty után észrevettem a gyűrűt, de akkor sem esett le a dolog :D. Mondta a párom, hogy igyam ki, én meg, hogy ennyit egyszerre nem tudok :)

Kihalászta, letérdelt, és akkor esett le, mit is akar :)

Esküvőt 2 vagy 3 év múlva szeretnénk, a szervezése miatt. (Sok külföldi utazásom lesz az idén és jövőre is, valamint gyűjtögetünk is.)

2013. júl. 18. 07:59
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A város kellős közepén az ékszerbolt előtt! :)
2013. júl. 18. 08:54
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

amikor még nem is jöttünk össze, csak ismerkedtünk, barátok voltunk akkor még csak, egy templom előtt vártuk a buszt, és megkérdezte, hogy hozzá mennék-e? Mondom természetesen, csak előbb dobja a barátnőjét :D

utána akkor már együtt éltünk kb. 1 éve, elmentünk bulizni, nagyon berúgott, akkor sírt a buszon, hogy engem nagyon szeret, és jó, hogy vigyázok rá, és azt akarja, hogy a felesége legyek :D mondom nem most, és nem így, majd ha komolyan is gondolja.

Aztán végül is a 4. évfordulónkon otthon voltunk, beszélgettünk, nekünk határozottan rossz kedvem volt, még az ágyból sem voltam hajlandó kikelni, így szegénykém kínjában letérdelt az ágy mellé, és megkérdezte, hogy hozzámennék-e :) akkor már igent mondtam :)

2013. júl. 18. 13:54
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
London Heathrow reptér. Leszálltunk az Airbusról, és ott a géptől két méterre térdelt le elém. :D Óriási meglepi volt, és óriási élmény, mert imádom a repülőket!
2013. júl. 18. 17:43
 17/20 anonim válasza:
100%
Engem iden februarban kert meg a parom egy lakatlan, korall szigeten Thaifoldon :)
2013. júl. 18. 17:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Jó ezeket olvasni :)
2013. júl. 20. 16:28
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Rómában.

Szegény 3 napig járkált a zsebében a gyűrűvel, várta, hogy elálljon az eső, vagy kettesben legyünk valami szép helyen. Az utolsó napon végre elállt, s sikerült kicsit kevésbé turistás helyre kerülnünk. Na akkor végre letérdelhetett:-)

2013. júl. 21. 22:52
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

egy nagy veszekedés után (nagyon ritkán veszekszünk igazán),otthon

én azt mondtam, hogy úgy érzem már nem szeret,és nem gondolja velem komolyan, erre ő: nem? Na akkor ezt nézd meg. És elővette a táskájából a gyűrűt. Hát én lopni-nyelni nem tudtam. Ebben a rövid csendben odajött hozzám, átölelt, és azt mondta, hogy habár ő nem így szerette volna, de hozzámennék-e feleségül. Vagy öt percig csak bőgtem, aztán igent mondtam :)

2013. júl. 22. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!