Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A Kedvesemmel szeretnénk 2 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Kedvesemmel szeretnénk 2 év múla (fősuli után) összeházasodni. Eljegyzés lehet most szilveszterkor, vagy inkább az esküvő előtt pl. egy évvel?

Figyelt kérdés

Nincs még keresteünk, de szeptembertől szeretnénk iskola mellett dolgozni.A párom 23 én 20 éves vagyok.

Szeretnénk mind ketten az eljegyzést, érzelmink is rendben vannak, de nem tudom, hogy érdemes-e most megtartani az eljegyzést, vagy inkább az esküvőhöz közelebbi időpontban?

2008. júl. 24. 19:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti válaszoló!Köszönöm a választ, ez is egy alternatíva.De szerintem nem pénzkidobás...hiszen az esküvőre úgyis kell gyűrű...azt meg meg kell venni...és nem lesz nekünk külön eljegyzési gyűrű.

És a házasságra várni kell a suli végéig.

Étterembe meg nem mennénk csak lenne egy kis családi összejövetel szűk körben.

Mi így gondolnánk.

Köszönöm, és várom a többi választ.

2008. júl. 28. 21:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
1.válaszolóval egyett értek én most lettem menyasszony 16án és nálunk is már sokan kérdezték hogy mikor lesz a lagzi és mondtuk hogy nem azért jegyeztük el egymást hogy máér egyből lagzi, csak nekünk is fontos a gyűrű,de nálunk nem volt vacsi meg semmi csak a párom huzta fel az ujjamra a gyűrűt
2008. aug. 7. 12:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az eljegxzéz egyáltalán nem baromság!!!

Sztem ez azt jelenti, mármint ha el akarjátok jegyezn9i egymást, h biztosak vagytok abban, h megtaláltátok életetek párját, és végülis mind1, h mikor lesz esküvő...ez a helyzet már többet jelent annál h járunk..meg ilyenek....

én szurkolok...legyen eljegyzés, legyetek boldogok:)

2008. aug. 8. 21:39
 14/15 anonim válasza:
100%

igen, csináljátok! :) Bár már lehet,h bőven meg is történt! ;) Akkor gratulálok hozzá.

Én még azzal egészíteném ki, hogy az eljegyzés még arra is nagyon hasznos,hogy elkezdődhet egy közös út, és együtt el tudtok kezdeni járni egy utat,ami a házassághoz vezet, és lehet,hogy ezen az úton derülnek ki dolgok.

Én pl. fejben nagyon sokmindenre jutottam,amíg fél évig terveztem,hogy eljegyzem barátnőmet, és mikor oda jutottam,hogy megkérem, akkor elötte elröhögtem magam,és rájöttem,hogy ennél hülyébb ötletet nem is találhattam volna ki. Nálam egy 4 éves önbecsapásra így derült fény, már nem vagyunk együtt. De pl,ha ezen nem kezdtem volna el gondolkodni,akkor bőven lehet,h együtt vagyunk még mindig,és csak egymástól raboljuk el az időt, az igazi boldogságtól. 23 éves fiú

2009. dec. 26. 01:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat...megvolt az eljegyzés 2008 szeptemberben. 2009 januárban szakítottunk, majd szeptemberben újra összejöttünk...de novemberben végleg különváltunk:(
2009. dec. 26. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!