Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt az a ambivalens viselkedést?
Tavaly tavasszal/nyár elején (ekkora már 1,5 éve együtt éltünk) feljött többször is az eljegyzés/esküvő téma. Mindketten egyformán vélekedtünk róla és egyre többet beszélgettünk erről. Még az esküvői dekorációt is kiveséztük... Konkrétan a gyűrűméretemet is kiszedte belőlem, elcipelt ékszereket nézni (eljegyzési és karikagyűrűket is) aztán 1-2 hónap után nagy lett a csend. Azt gondoltam biztos meglepetésnek szánja és kicsit azt akarja h a téma feledésbe merüljön.
Azóta viszont eltelt már 1 év és kicsit csalódtam. Azt hittem ha egy pasi ilyeneket mond/kérdez, akkor ő is tervez..de mégis rá kellett jönnöm, h nem. Az év elején megvoltak a szokásos "alkalmak" (évforduló, valentin-nap, szülinap, közös telelés, előtte wellness hétvége) és mégsem történt semmi. Nem mintha feltétlen alkalmakhoz kellene kötni, de mégis, így már azok is kilőve :(
Szerintetek van még remény? vagy csak beijedt és azért nem veszek észre jeleket h tervezne vmit, mert nem is? Mit gondoljak?
27F/26L
Hát megértem, hogy direktbe nem akarsz rákérdezni.. persze, írd majd meg, hogy mi volt, kíváncsi vagyok!
Mi kb 5,5 év együttjárás után beszéltünk róla komolyabban először (bár mondjuk akkorra már tudtam elejtett megjegyzésekből, hogy ő házasságpárti), igaz, hogy az 5. év környékén egyszer majdnem szétmentünk, és akkor mondta, hogy rá pár hónapra tervezte, hogy megkér, akkor éltünk együtt már több, mint 1,5 éve. Aztán szerencsére együtt maradtunk, eltelt pár hónap, én akkor még küzdöttem azzal, hogy meglegyen a diplomám, és kb. 1 éve megjegyezte, hogy szerinte előbb befejezzük a sulit teljesen, és csak utána jöhet a házasság, ez a dolgok sorrendje:D
Na erre én monduk berágtam, de az is igaz, hogy a diplomám is meglett 5 hónap múlva:D persze nemcsak emiatt.
Aztán megvolt a július, diplomaosztó, teltek e hónapok, semmi, gondoltam, lehet, hogy meggondolta magát, és már későbbre tenné a korábbi nehéz időszakunk miatt. Ez segített, hogy türelmesebb legyek, de Karácsony előtt már mindenkinek megmondtam hogy én minden nagyobb alkalomkor vele leszek, merthogy hátha...
Végül most januárban kért meg a 26. szülinapom előtt nem sokkal. Újévkor a Balatonnál voltunk kettesben a családjuk nyaralójában, mondta, hogy menjek fel a szobába, mert hozott valami meglepi sütit, és elő akarja készíteni. Na akkor már izgatott voltam rendesen. Aztán szólt, hogy jöhetek, és egy nagyon finom csokis süti mellett kért meg egy köves gyűrűvel.
Mondta, hogy tudja, hogy korábbra számítottam, de ő csak később kapott észbe, hogy hát azt ígérte, hogy akkor lesz, amikor lediplomáztam:D Mondtam neki, hogy nem baj, mert akkor akartam, hogy megkérjen, amikor ő meg akart kérni, és hogy mindig minden úgyis akkor történik, amikor történnie kell, de persze azért nagyon vártam már. Főleg, hogy előtte már vagy 4 hónappal többször átbeszéltük, hogy milyen esküvőt szeretnénk (barátok kapcsán szóba került), és kb. megvolt a terv is róla, aztán mégis eltelt még 4 hónap ehhez képest is.
Aztán a polgárit mi már megtartottuk 2 hete, a templomit meg majd csak októberben, mert így tudtuk összelogisztikázni, de így teljesült az az álmom is, hogy legalább az esküvő egy részén csak egymásra figyelhettünk, mert összesen 5-en voltunk, plusz a fotós ismerős. Mondjuk a hivatalos dátum az október, ezt tudja mindenki a legközelebbi családtagokon és barátokon kívűl, akik tudják, hogy már házasok vagyunk, de a legtöbb embernek még nem mndtuk el, csak azt, hogy a polgári előtte lesz.
Szóval ne csüggedj, én is gondolhattam volna mindenfélét, hogy mi van már, hiszen nekem konkrétan megmondta, hogy mikor akar megkérni, mégis eltelt ahhoz képest egy csomó idő.
Egy barátoméknál a lány már 31, a srác 27, együtt vannak kb. annyi ideje, mint mi, és már poénból cseszegetjük a srácot egy ideje a kérdéseinkkel (jó nem szép dolog, de vagyunk olyan viszonyban, hogy megkérdezzük), nagyon sokáig mondta, hogy nem, még egyáltalán nem tervezi, aztán azóta befejzte az egyetemet, el kezdett dolgozni, és mikor legutóbb érdeklődtünk, azt mondta, hogy lassan már úgy gondolja, hogy jöhet a lánykérés. A lánynak mondjuk biztos nagyon rossz, hogy mindenki megy férjhez körülötte, de kitartott eddig a srác mellett, és úgy néz ki, ezután is ki fog, pedig ha gyereket akarnak (márpedig a lány biztos akar), főleg, ha többet, akkor lassan tényleg itt lesz az ideje.
Nadehát ezt mindenki maga érzi. Majd írd meg, mit lett!
Kedves utolsó!
Nem felejtettem el megírni, h mi lett..csak sajnos nem alakulnak a dolgok..egyre inkább fogy a türelmem..teljesen hatalmába vett ez a rossz érzés, h ha már 2,5 év alatt nem kért meg ennyi idősen, akkor kb. nem is fog.
Annyi kommentet olvasok itt, talán mindig a rosszakat találom meg, de mindenki azt írja, h a mi korunkban ez már nem jó jel, hozzá adva még azt is h már régebben elvitt ékszereket nézegetni, és konkrétan beszéltünk róla, most meg már azt sem..egyenesen azt jelenti én is beálltam a sorba..hitegetnek csak.
Pár hete mondtam a páromnak, hogy nem beszélgetünk már a jövőnkről és h pedig régen milyen jó volt..kérdeztem tőle, h miért? Mondtam neki,h úgy érzem h ciki neki ha vk megkérdi tőle mikor házasodunk és kérdőre vontam a hü**e válaszaiért is (majd..egyszer)
Kérdeztem, h egyáltalán szándékozik e még vm komolyat velem.
A válasz elég kitérő volt. Lehet így is meg úgy is érteni.
"Persze drágám, de ez a pasik dolga, hagyd h én eldöntsem.."pfff jól lerázott. erre tényleg nem mondhattam h a nő dolga..
A nem beszélünk a jövőnkről kérdésre a válasz: mostanában nem jött fel a téma, de ha szóba jön, neki nem ciki és beszélhetünk ugyan úgy mindenről.. (egyébként nem tudom de vh. azóta sem jött szóba a jövő téma, annak ellenére h tisztáztuk h beszélhetnénk róla..
Fogalmam sincs h mit gondoljak. Azt viszont látom rajta h nem készül semmire sem, minden érdekli csak ez nem persze és engem ez még inkább dühít, bosszant stb. Annál inkább agyalok a témán, minél inkább látom rajta h ő egyáltalán nem.
Ezek a pasik a célzásból sem értenek semmit..
Még decemberben volt,h egy kedves kollégája bejelentette h 8 hónap után megkérte a párja kezét. Mondanom sem kell h amellett persze h gratuláltam, csak ültem és lestem magam elég és közben kérdezgettem magamtól, h h léteznek még ilyen pasik is? A párom pedig biztosra veszem h észre vette rajtam, h vm bajom lett. Még meg is kérdezte..sőt amikor lesütöttem a szemem a gratulálások után, még össze is néztünk, láttam h látja h bánt..és le se sz****. azóta eltelt 5 hónap és semmi és a legbosszantóbb h tudom h nem tervez semmi :(
Megőrít..nem tudom mi lesz ennek a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!