Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes viselkedést tényleg...

Gyerekes viselkedést tényleg kilehet nőni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 12:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez attól függ milyen viselkedést? Mert,ha valaki agresszív,,hát nem igazán növi ki.
2012. jún. 14. 12:29
 2/13 anonim ***** válasza:

Az attól függ, mit tartasz gyerekesnek.

De 30 év felett az ember már nem változik nagy mértékben. Nekem is vannak olyan ismerőseim, hogy néha magamban azt gondolom : "Úristen, meglett felnőtt nő/férfi, hogy viselkedhet úgy, mint egy 4 éves"

De hiszem ,hogy önuralommal mindenen lehet javítani, s törekedni is kell a tökéletességre.

2012. jún. 14. 12:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem,nem agresszív viselkedésről van szó. És 20 éves az illető.
2012. jún. 14. 12:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Azt jó lenne,mert szerintem nálam gyerekesebb teremtmény nincs ezen a bolygón.20+ valaki,bocs,de szégyellem.
2012. jún. 14. 12:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Kezdek rájönni, hogy én is sokszor igen gyerekesen viselkedek a magam 38 évével. Lehet, hogy ez az első lépés, hogy végre "megjavuljak"?
2012. jún. 14. 12:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez is olyan, hogy valami az egyik szerint gyerekes, más szerint csak laza. Hogyan gyerekes?
2012. jún. 14. 12:51
 7/13 A kérdező kommentje:
Hogy is mondjam.. Sokszor elhatároztam már hogy nem leszek gyerekes,igen ez az illető én lennék.. De úgy tűnik mai napig is kevés az hogy csak elhatároztam. Jelenlegi párom szerint bár gyerekes a viselkedésem nem olyan mint egy felnőtté,elfogadja ezt,nem zavarja,sőt néha tetszik is neki hogy lökött vagyok,de azért tudom hogy örülne neki ha kicsit komolyabb lennék. Hiába vagyok 20 lány ez csak egy szám sajnos. Egyenlőre.
2012. jún. 14. 13:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Lökött? Hát, szeretnék 120 évesen is lökött lenni. Annyi kell! :)
2012. jún. 14. 13:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát igen lökött. :D Sokszor túl pörgök meg ilyesmi.
2012. jún. 14. 13:32
 10/13 Dottorre ***** válasza:
Szerintem nem lehet kinőni alapvetően, de amikor az ember elkezd úgy komolyan munkával és napi porblémákkal foglalkozni, magától megerősödik agyilag és lelkileg.
2012. jún. 14. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!