Mit csináljak, ha gyerekes?
Ettől ő tényleg nem gyerekes.
De lehet nem illetek egymáshoz...
Hát ja, ebből a sztoriból nem jelenthető ki, hogy gyerekes.
Viszont ha többször volt már kedved vele éjszaka sétálni és ő sosem ment veled és még csak más időpontot sem javasolt, és ha ezen kívül még sok olyan tevékenység van, amit szeretnél vele közösen, de ő nem hajlandó rá, akkor vagy egy önző és együttműködésre képtelen alakhoz van szerencséd, vagy pedig egyszerűen teljesen mások vagytok és ebbe vagy beletörődsz, vagy jobb ha mielőbb szakítasz vele...
(Ismerős a helyzet amúgy. Én is voltam sokszor ilyen éjszaka mászkálhatnékos, és 6 év alatt egyszer nem jött volna, mindig várnom kellett rá hiába, és mindig magányosnak éreztem magam vele. Mondanám, hogy bánom az elpazarolt 6 évet, de legalább egy életre megtanultam, hogy ha egy kapcsolatban nagyon szenvedünk, akkor jobb mielőbb lépni, mert az idő nem segít....)
Ha tényleg fáradt, akkor inkább te vagy a gyerekes, hogy ilyen eszedbe jutott, és még elő is adtad.
De ha másnap szabadnapos, akkor is, miért kell éjszaka menni? Ráadásul erdőbe?? Még ha egy városnézésről lenne szó, de erdőbe? Ahol se világítás nincs, semmi. És ha belelép egy gödörbe, és kibicsaklik a bokája valamelyikőtöknek? Onnan aztán élvezet elvánszorogni az útig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!