Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti meddig tűrnétek el ezt a...

Ti meddig tűrnétek el ezt a viselkedést? Én vagyok csak ennyire hülye? /hosszú/

Figyelt kérdés
A párommal 4 éve vagyunk együtt. A mi kapcsolatunk sok mindent megélt már leginkább rossz értelemben. Sokáig kamionozott, kitartottam mellette, állítólag ő is mellettem. Viszont azóta többször is előfordult már, hogy keresetlenül is, de bizonyos társkeresőkön megtaláltam, sőt volt hogy elolvastam néhány levelét, amiben egyértelművé vált számomra, hogy megcsalt. Ezzel ellentétben mindig azt hajtotta, hogy szeret. Nekem ő az első az életemben, nagyon, de nagyon szerettem, mindent (beleértve ezeket is) elnéztem neki, csak szeressem (a családban sokat bántottak érzelmileg, elég szeretethiányos lettem). Különféle okok miatt többször szakítottunk, de pár napnál sosem tartott tovább ez a dolog. 2 éve volt a szalagavatóm, mindenkit elhívtam, de a világon senki nem érdekelt, hogy ott legyen, csakis ő. Hogy szépnek lásson (lehet, hogy butaság, de egy cseppet sem vagyok szép, feleslegem is van bőven, de aznap SZÉP voltam). A kapcsolatunk akkoriban rendben volt, minden készen állt a szalagavatóra. Előtte való este kaptam tőle egy sms-t, hogy ne haragudjak rá, de ő mást szeret és nem fog eljönni mert mással lesz, de érezzem jól magam. Mondanom sem kell összetörtem teljesen. Az egész eseményt végig sírtam, kerestem, hívtam, vártam, de nem jött. Iszonyatosan éreztem magam. Lehet, hogy nektek furcsa, de én pici koromtól kezdve azt vártam, hogy nekem majd lesz szalagavatóm és milyen szép leszek és milyen jó lesz. Borzalmas volt, pedig tényleg szép voltam. Nagyon rosszul éreztem magam, hazamentünk, összeszedtem a cuccait és úgy döntöttem, másnap megkapja. Már nem éreztem semmit, csak ürességet. Elvittem a cuccait. Látszott, hogy készült, mert tőle nem megszokott módon rendbe tette magát. Könyörgött, kérlelt esdekelt stb. Azt mondta, nincs senkije, a szomszédos utcában volt elkészülve, de nem volt pofája eljönni az előző estés sms után. Persze nem hittem neki. 1-2 héttel később viszont adtam mégegy esélyt, mert ennek ellenére is hiányzott, szerettem. Minden szép meg jó volt, kibékültünk, teherbe estem. A terhességem maga volt a pokol, mert félidősen kitettem a cuccaival együtt, mivel teljességgel megbízhatatlan volt, pedig azt hittem, majd értünk megváltozik. Ez neki annyira zokon esett, hogy utána hiába kérleltem vissza, nem akarta. Nem tartoztam senkihez. Elköltöztem anyuval, ő pedig kivette a mellettünk lévő házat. Ekkor is kibékültünk, de nem tett semmit sem, hogy az a ház lakható, családias legyen. 30 hetesen én egymagam festettem ki, rendeztem be, hogy legyen hova várni a kicsit. Még ezt is elnéztem. Na ez volt régen, ma már 17hós a gyerek de semmi nem változik. Van amikor elviszi a pénzt, a számlák itt vannak, rendes munkája nincs csak fekete ahol állandóan dolgozni kell minimális összegért. A társkereső ugyanúgy meg van, mellesleg pár hónapja egy nővel is összejött, amire megint azt hitte, nem tudom meg. Akkor szétmentünk, de megint visszakönyörögte magát és megint visszavettem. Viszont semmit sem csinál a sok igéret ellenére sem. Igénytelen, lusta, semmit sem csinál csak eljár dolgozni. Viszont a gyereket imádja, erre nem mondhatok semmi rosszat. Mikor fog nálam végre betelni a pohár? Így leírva, elgondolva, végig olvasva is hatalmas marhának tartom magam, de mégis, talán ezek ellenére is szeretem..
2012. febr. 7. 12:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én egy percig sem gondolkoznék,kidobnám,hiába szeretném,látszik hogy az a szeretet csak a te oldaladból jön,ő nem szeret téged.Ez neked,sem jó és a "párodnak"(nem nevezném így)sem.Külön jobb lenne mindkettőtöknek!

24/L

2012. febr. 7. 12:56
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Leglább egyszer az életben ne gondolj magadra!gondolj a gyerekedre,jó neki ez a helyzet?Ilyen családot kivánsz a gyerekednek?

Gyenge vagy hogy nem tudsz nem-et mondani,ő pedig hülyének néz téged.

2012. febr. 7. 12:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem is ebbe az emberbe vagy szerelmes, hanem magába a szerelembe. Ez tipikus kapcsolatfüggőség. El kell döntened,mit akarsz. Ha a kapcsolatban maradsz, a gyermeked azt fogja látni, hogy egy nőt ki lehet használni, meg lehet alázni és egy házasság így működik. Lesz egy igénytelen édesapja és egy idegroncs édesanyja. Neki pedig egy boldogtalan gyermekkora...Ennek az embernek volt száz esélye, nem élt vele. Légy erős és merj változtatni!
2012. febr. 7. 12:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Én semeddig. Már az elején megmondtam a páromnak hogy a megcsalást nem tűröm. Ehhez tartjuk magunkat 7 éve.

Észre kellene már venned hogy ez a kapcsolat nem működik. Ha több a rossz mint a jó akkor az az életbe nem fog megjavulni. Ha már regisztrált is társkeresőn akkor fel kellene fognod hogy ő továbblépett , nem kellesz neki, csak ha nincs jobb. Én amúgy soha nem jönnék össze kamionosokkal mert a munkám során sokkal találkozom de szinte a legtöbb ( tisztelet a kivételnek) megpróbál kikezdeni velem, legyen idős vagy fiatal de úgy hogy én nem bíztatom , inkább elutasító vagyok alapból.Mi lenne ha még olyan is lennék. Szóval nagyon kevés a megbízható kamionos.

Szóval én csak azt mondom neked hogy mennyiszer kell még átvernie , megcsalnia hogy észhez térj? Egy nemi betegség kell hozzá? Miért nem adsz egy esélyt magadnak hogy találj egy olyan embert aki megbecsül, szeret, tisztel és számíthaszt rá? Addig nem lesz gondos jó családod amíg te nem változtatsz. Eddig már éveket pazaroltál el. Amíg nem lépsz ki addig nem leszel boldog.

2012. febr. 7. 13:02
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek után már itt a végső ideje,hogy a sarkadra állj és végleg otthagyd!Ő valóban nem szeret téged,ha képes volt ennyi fájdalmat okozni neked és még most sem mutat hajlandóságot a változásra.Ne várd,hogy majd idővel jobb lesz,mert nem lesz!Már így is tól sok időt pazaroltár erre a rossz kapcsolatra!Az idő feletted is múlik és ha nem teszel valamit még idejében,akkor az egész életed rá fog menni erre a férfira.

Légy hatérozott!Hagyd el végleg és ne engedd,hogy visszakönyörögje magát%Ha ismét elkezd igérgetni és könyörögni gondolj arra,hogy hányszor megbántott és milyen sokat szenvedtél miatta!A gyereknek sem jó,ha ógy kell felnőnie,hogy a szülei nem értik meg egymást!Kizárólag akkor lehet normális életed a gyerekeddel együtt,ha otthagyjátok ezt az embert!Aztán ha tól leszel ezen előbb-utóbb találsz majd egy másik férfit,akivel boldog lehetsz és nem kell folyamatos megalázatásban élned!

2012. febr. 7. 13:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A drága párod kihasznál már az elejétől fogva. Van egy "marha"(nem bántás bocsi) aki mindent elnéz, megbocsát azt csinál amit akar-így van vele. Én nem szültem volna egy ilyen embernek. Te annyira kötődsz hozzá, hogy képtelen vagy belátni, hogy az egész életedet tönkre teszed. Soha nem fog betelni a pohár, ha nem tudsz a sarkadra állni akkor ez így fog menni mindig. Hiányozni mindig fog, de látnod kellene a sok rosszat is a hiány mellett, és azt is hogy mennyi mindentől megkímélnéd magad ha nem lennél vele. hány éves vagy? ott kellene hagynod a fenébe, nála jobbat is kaphatnál. De ezt neked kéne felismerned.:S
2012. febr. 7. 14:01
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz. Teljesen igazatok van, ezt én is tudom. Sokszor elhatározom magam, illetve nem is mindig tudom, hogy szeretem e vagy csak ragaszkodom, de aztán mindig tesz valami kicsi jót ami miatt meghátrálok. Én 22 ő 30.
2012. febr. 7. 14:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak egy gond van: csak te szereted. Ő nem, de jól esik neki, hogy egy marha, akihez bármikor visszamehet, mert az mindent elnéz neki, ilyenkor van hol laknia, te vagy a főző-mosó-takarító hotel. Tudod, azok után, hogy más nőkkel jön össze, nekem gusztusom nem lenne hozzáérni, nemhogy megbocsátgatni. De tudod, miért csinálja veled? MERT VELED MEG LEHET TENNI.
2012. febr. 7. 14:38
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Felelőtlenség volt ennek a linkóci,csapodár manusznak szülni!Jól írta az 1. válaszoló kapcsolat függőség az oka ,hogy Vele vagy! Meg sem mered próbálni nélküle! Totál kiakadtam az olvasottakon.38 éves vagyok két gyerekkel váltam el 13 év után, szenvedtem a válás után, de kibírtam! MEGÉRTE, nem bántam meg. Újrakezdtem, férjhez mentem,egy 8 évvel idősebb intelligens férfihoz, aki imád bennünket. Gondolkodj.
2012. febr. 7. 14:40
 10/16 anonim válasza:
Az első kérdésedre a válaszom,semeddig nem tűrném,a másodikra pedig,hogy nem,nem csak te vagy ilyen,annak idején a mónikashow tele volt hozzád hasonlóakkal.Ne haragudj meg,de ebben a helyzetben sajnálni kicsit sem tudlak,te vagy a saját problémáid forrása,mert csak azt nézik ennyire hülyének,aki hagyja.Egyedül a gyereket sajnálom,ha másért nem,legalább miatta kéne már kicsit felnőni,és kiállni magadért,és kidobni örökre ezt a manust.
2012. febr. 7. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!