Ti meddig tűrnétek el ezt a viselkedést? Én vagyok csak ennyire hülye? /hosszú/
Én egy percig sem gondolkoznék,kidobnám,hiába szeretném,látszik hogy az a szeretet csak a te oldaladból jön,ő nem szeret téged.Ez neked,sem jó és a "párodnak"(nem nevezném így)sem.Külön jobb lenne mindkettőtöknek!
24/L
Leglább egyszer az életben ne gondolj magadra!gondolj a gyerekedre,jó neki ez a helyzet?Ilyen családot kivánsz a gyerekednek?
Gyenge vagy hogy nem tudsz nem-et mondani,ő pedig hülyének néz téged.
Én semeddig. Már az elején megmondtam a páromnak hogy a megcsalást nem tűröm. Ehhez tartjuk magunkat 7 éve.
Észre kellene már venned hogy ez a kapcsolat nem működik. Ha több a rossz mint a jó akkor az az életbe nem fog megjavulni. Ha már regisztrált is társkeresőn akkor fel kellene fognod hogy ő továbblépett , nem kellesz neki, csak ha nincs jobb. Én amúgy soha nem jönnék össze kamionosokkal mert a munkám során sokkal találkozom de szinte a legtöbb ( tisztelet a kivételnek) megpróbál kikezdeni velem, legyen idős vagy fiatal de úgy hogy én nem bíztatom , inkább elutasító vagyok alapból.Mi lenne ha még olyan is lennék. Szóval nagyon kevés a megbízható kamionos.
Szóval én csak azt mondom neked hogy mennyiszer kell még átvernie , megcsalnia hogy észhez térj? Egy nemi betegség kell hozzá? Miért nem adsz egy esélyt magadnak hogy találj egy olyan embert aki megbecsül, szeret, tisztel és számíthaszt rá? Addig nem lesz gondos jó családod amíg te nem változtatsz. Eddig már éveket pazaroltál el. Amíg nem lépsz ki addig nem leszel boldog.
Szerintem ezek után már itt a végső ideje,hogy a sarkadra állj és végleg otthagyd!Ő valóban nem szeret téged,ha képes volt ennyi fájdalmat okozni neked és még most sem mutat hajlandóságot a változásra.Ne várd,hogy majd idővel jobb lesz,mert nem lesz!Már így is tól sok időt pazaroltár erre a rossz kapcsolatra!Az idő feletted is múlik és ha nem teszel valamit még idejében,akkor az egész életed rá fog menni erre a férfira.
Légy hatérozott!Hagyd el végleg és ne engedd,hogy visszakönyörögje magát%Ha ismét elkezd igérgetni és könyörögni gondolj arra,hogy hányszor megbántott és milyen sokat szenvedtél miatta!A gyereknek sem jó,ha ógy kell felnőnie,hogy a szülei nem értik meg egymást!Kizárólag akkor lehet normális életed a gyerekeddel együtt,ha otthagyjátok ezt az embert!Aztán ha tól leszel ezen előbb-utóbb találsz majd egy másik férfit,akivel boldog lehetsz és nem kell folyamatos megalázatásban élned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!