Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak (hosszú házasságban)...

Vannak (hosszú házasságban) jó férjek, jó apák is?

Figyelt kérdés
Annyi szörnyűséget olvasni itt, velem is az van, de azért remélem, nem mindenhol.Van aki foglalkozik a gyerekeivel, szereti a feleségét,családját, ritkán veszekednek, és nem is a többedik házasságát tapossa?
2012. jan. 12. 15:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Családunkban három házaspár van, ahol 20 éve házasok, gyerekek is vannak. A férjek foglalkoznak a gyerekekkel és mindenkinek az első házassága. Persze vannak vitáik ( gondolom), de azért jó házasságnak mondhatók.
2012. jan. 12. 15:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
"Annyi szörnyűséget olvasni itt" ITT olvasol, ahová az emberek a problémáikat írják le, nem véletlen. Vannak jó férjek és jó apák. Csak ők meg talán pont kifogtak egy rossz feleséget. Vagy nem. Ők boldogok, és nincs okuk ide kérdést kiírni. A Gyk torz képet ad.
2012. jan. 12. 15:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem ilyen, az apukám is, és a baráti házaspárok közül is a többség. Úgyhogy igen, sok normális házasság, férj, apa van a világon.
2012. jan. 12. 15:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen! A szüleim 20 éve házasok, ketten vagyunk testvérek. Nagyon jól megvagyunk, semmi nagyobb gond nincs, együtt mindent megoldunk. Van, hogy picit túllépünk a határon, de akkor másnapra, vagy ha mégsem akkor pár nap múlva mindenki lenyugszik és újra megy minden mint azelőtt.

13/L

2012. jan. 12. 15:37
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
Hogy gondolod, a "jó" és a "férfi" eleve egymást kizáró fogalmak. Most sokkal jobb? :)
2012. jan. 12. 15:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát örülök. Lehet nem kellene itt olvasgatnom, de hát én is olyat fogtam ki, aki váratlanul a legnagyobb bajban hagyott faképnél gyerekekkel együtt...Nem mindenki ilyen, tehát legalább az vígasztal, hogy tényleg nem volt jó ember.
2012. jan. 12. 17:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Az enyém jó férj, és jó apa!!! 25 éve vagyunk együtt! Első szerelem! A környezetemben is sok ilyen házasság van, úgyhogy ne aggódj...:)
2012. jan. 12. 17:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Most olvastam a hozzászólásodat... Van úgy, hogy elsőre nem sikerül egy kapcsolat. Vagy a következő sem... Nem kell magad hibáztatnod. Találsz majd mást!!! Ha meg nem, akkor is ott van Neked a "picid". Sokan élnek egyedül, gyerekkel, és kiegyensúlyozottan!!! Fel a fejjel!!!
2012. jan. 12. 17:12
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem a szüleim 27 éve házasok, és apám nagyon jó apa, ebben biztos vagyok, ahogy persze anya is nagyon jó, szeretem őket.

A bátyám 6 éve házas, és ahogy látom, ott sincs semmi gond, jó apa, bár csak 2 éve gyakorolhatja az apaságot :) Boldogok, nem veszekednek pedig anyumék, és bátyámék is 21 évesek voltak házasságkötésükkor.

2012. jan. 12. 17:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. 17/L
2012. jan. 12. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!