Ti meddig tűrnétek el ezt a viselkedést? Én vagyok csak ennyire hülye? /hosszú/
Nem olvastam vegig, de tenyleg hatalmas marha vagy. bocs a kifejezesert.
Ott rontottad el h kidobtad es visszakonyorogte magat es te engedtel. Es ezt tobbszpr megtetted. Igy o tudja ha megint elkoveti a bakit, megcsal, szemet veled, te kirakod a szuret es majd visszakonyorogi magat. Tehat NINCS kovetkezmenye a tetjeinek. Vagyos total hulyenek nez es kihasznal. Ez a kapcsolat egyoldalu, csak te szereted ot, de o nem szeret teged egyaltalan, de meg h nem szeret, nem is tisztel. Egy ilyen alaknak nem szabadott lett volna gyereket szulni. a gyermek nem teszi jova egy rossz kapcsolatot.
Mit tennek? 17 hos a kicsi, tehat mar nem olyan kicsi. Beadnam bolcsibe, munkat keresnek, sajat labra allnek, h meg tudjak elni magamtol es ne legyek ora szorulva. Es emelt fovel ugy kipenderitenem mint a sicc. Elkoltoznek, telefon, email cim csere, uj lakas, tehat h ne tudjon elerni. Es megprobalnam megallni h ne keressem. Ilyenkor nem arra gondolnek h mennyire orulten szeretem, hanem arra h mennyi sok keseruseget, banatot, megalaztatast okozott es mindjart el kezdenem gyulolni. Hidd el most nehez. De jo par ev tavlatabol visszatekintve tudni fogod h most jol dontenel ha kitenned a szuret. Adj egy eselyt magadnak h egy normalis kapcsolatban leeld az eleted. es adj egy eselyt a gyerkocnek is. Aki elnezi h a 30hetes terhes feleseg fest o meg veri a ...jait, hat az nem ember es ne sajnalj egy ilyen alakot egy percig sem. Csak legy magabiztos es soha ne puhulj meg vele szemben.
Hát sajnos te is tipikus önsorsrontó vagy, fűszerezve naivitással, önbizalomhiánnyal és ezek mellett vagy ezek következtében kapcsolatfüggőséggel. Jó úton haladsz, hogy örökre tönkretedd az életed (és a gyerekét is).
Most még nem lenne késő kilépni ebből az ördögi körből.
Jézusom.. Nagyon feldühítettem magam az írásodon. Kettő dolog idegesít, az egyik, hogy ilyen férfi egyáltalán létezik, de ami még idegesítőbb, hogy Te újra és újra visszafogadod.
Én is azt következtettem ki, hogy szereted függőségi helyzetbe hozni magad. Lehet nem fog tetszeni, ahogy most fogalmazni fogok, de könyörgöm? Miért félsz őt otthagyni? Hogy magányos leszel életed végéig? Ugyan... Fiatal vagy és rengeteg lehetőséged van új életet kezdeni. A helyedben elmennék egy pszichológushoz, nem csak őrülteknek való, nekem rengeteget segít..hasonló gondokkal küzdöttem, mint Te, volt egy drogfüggő pasim..Gondolhatod..De új életet kezdtem és most boldog vagyok a párommal, aki annyira jó hozzám..
Nincs egy pici önbecsülésed??? Önbizalmad?? Lásd be, hogy ennél Te sokkal jobbat érdemelsz. És ettől a "pasitól" nem remélhetsz jót!! Nem fog megváltozni, az emberek nem változnak egymás kedvéért!!!ezt nekem is nagyon nehéz volt felfognom..De tényleg. Minden lehetőséged megvan arra, hogy ott hagyd. Nem ő tolja haza a pénzt, hogy függj tőle anyagilag. Gondolj bele Te Európában élsz. Itt egy egyedülálló anyuka olykor még szexis is lehet a pasik szemében. (Tanusíthatom pl. tök féltékeny vagyok a párom egyik tetszetős ismerősére, aki nem mellesleg anyuka és mindig csillogó szemekkel bámulnak rá a férfiak;) )
Az hogy kedves a gyerekkel? Ne haragudj de szerintem az nem kedves, aki arra se képes, hogy segítsen a terhes feleségének kifesteni a pici szobáját? Nincs normális végzettsége, se normális munkája??? Pénzt nem ad, hanem elvesz? és még meg is csal? Ne haragudj de ez nem férfi, hanem egy gusztustalan féreg, akitől menekülni kell.
Őszintén, nem zavar hogy más nők után veled bújik ágyba? Nem jut eszedbe szex közben? Nekem biztos ez kattogna az agyamban hogy a másiknak is épp ugyanígy mint nekem..., ugyanott, ugyanezt... Ha ez nem segít akkor semmi.
10 év múlva ne sírj mert te rontottad el az életed , ő csak elfogadta amit kínáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!