Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti meddig tűrnétek el ezt a...

Ti meddig tűrnétek el ezt a viselkedést? Én vagyok csak ennyire hülye? /hosszú/

Figyelt kérdés
A párommal 4 éve vagyunk együtt. A mi kapcsolatunk sok mindent megélt már leginkább rossz értelemben. Sokáig kamionozott, kitartottam mellette, állítólag ő is mellettem. Viszont azóta többször is előfordult már, hogy keresetlenül is, de bizonyos társkeresőkön megtaláltam, sőt volt hogy elolvastam néhány levelét, amiben egyértelművé vált számomra, hogy megcsalt. Ezzel ellentétben mindig azt hajtotta, hogy szeret. Nekem ő az első az életemben, nagyon, de nagyon szerettem, mindent (beleértve ezeket is) elnéztem neki, csak szeressem (a családban sokat bántottak érzelmileg, elég szeretethiányos lettem). Különféle okok miatt többször szakítottunk, de pár napnál sosem tartott tovább ez a dolog. 2 éve volt a szalagavatóm, mindenkit elhívtam, de a világon senki nem érdekelt, hogy ott legyen, csakis ő. Hogy szépnek lásson (lehet, hogy butaság, de egy cseppet sem vagyok szép, feleslegem is van bőven, de aznap SZÉP voltam). A kapcsolatunk akkoriban rendben volt, minden készen állt a szalagavatóra. Előtte való este kaptam tőle egy sms-t, hogy ne haragudjak rá, de ő mást szeret és nem fog eljönni mert mással lesz, de érezzem jól magam. Mondanom sem kell összetörtem teljesen. Az egész eseményt végig sírtam, kerestem, hívtam, vártam, de nem jött. Iszonyatosan éreztem magam. Lehet, hogy nektek furcsa, de én pici koromtól kezdve azt vártam, hogy nekem majd lesz szalagavatóm és milyen szép leszek és milyen jó lesz. Borzalmas volt, pedig tényleg szép voltam. Nagyon rosszul éreztem magam, hazamentünk, összeszedtem a cuccait és úgy döntöttem, másnap megkapja. Már nem éreztem semmit, csak ürességet. Elvittem a cuccait. Látszott, hogy készült, mert tőle nem megszokott módon rendbe tette magát. Könyörgött, kérlelt esdekelt stb. Azt mondta, nincs senkije, a szomszédos utcában volt elkészülve, de nem volt pofája eljönni az előző estés sms után. Persze nem hittem neki. 1-2 héttel később viszont adtam mégegy esélyt, mert ennek ellenére is hiányzott, szerettem. Minden szép meg jó volt, kibékültünk, teherbe estem. A terhességem maga volt a pokol, mert félidősen kitettem a cuccaival együtt, mivel teljességgel megbízhatatlan volt, pedig azt hittem, majd értünk megváltozik. Ez neki annyira zokon esett, hogy utána hiába kérleltem vissza, nem akarta. Nem tartoztam senkihez. Elköltöztem anyuval, ő pedig kivette a mellettünk lévő házat. Ekkor is kibékültünk, de nem tett semmit sem, hogy az a ház lakható, családias legyen. 30 hetesen én egymagam festettem ki, rendeztem be, hogy legyen hova várni a kicsit. Még ezt is elnéztem. Na ez volt régen, ma már 17hós a gyerek de semmi nem változik. Van amikor elviszi a pénzt, a számlák itt vannak, rendes munkája nincs csak fekete ahol állandóan dolgozni kell minimális összegért. A társkereső ugyanúgy meg van, mellesleg pár hónapja egy nővel is összejött, amire megint azt hitte, nem tudom meg. Akkor szétmentünk, de megint visszakönyörögte magát és megint visszavettem. Viszont semmit sem csinál a sok igéret ellenére sem. Igénytelen, lusta, semmit sem csinál csak eljár dolgozni. Viszont a gyereket imádja, erre nem mondhatok semmi rosszat. Mikor fog nálam végre betelni a pohár? Így leírva, elgondolva, végig olvasva is hatalmas marhának tartom magam, de mégis, talán ezek ellenére is szeretem..
2012. febr. 7. 12:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam vegig, de tenyleg hatalmas marha vagy. bocs a kifejezesert.

Ott rontottad el h kidobtad es visszakonyorogte magat es te engedtel. Es ezt tobbszpr megtetted. Igy o tudja ha megint elkoveti a bakit, megcsal, szemet veled, te kirakod a szuret es majd visszakonyorogi magat. Tehat NINCS kovetkezmenye a tetjeinek. Vagyos total hulyenek nez es kihasznal. Ez a kapcsolat egyoldalu, csak te szereted ot, de o nem szeret teged egyaltalan, de meg h nem szeret, nem is tisztel. Egy ilyen alaknak nem szabadott lett volna gyereket szulni. a gyermek nem teszi jova egy rossz kapcsolatot.

Mit tennek? 17 hos a kicsi, tehat mar nem olyan kicsi. Beadnam bolcsibe, munkat keresnek, sajat labra allnek, h meg tudjak elni magamtol es ne legyek ora szorulva. Es emelt fovel ugy kipenderitenem mint a sicc. Elkoltoznek, telefon, email cim csere, uj lakas, tehat h ne tudjon elerni. Es megprobalnam megallni h ne keressem. Ilyenkor nem arra gondolnek h mennyire orulten szeretem, hanem arra h mennyi sok keseruseget, banatot, megalaztatast okozott es mindjart el kezdenem gyulolni. Hidd el most nehez. De jo par ev tavlatabol visszatekintve tudni fogod h most jol dontenel ha kitenned a szuret. Adj egy eselyt magadnak h egy normalis kapcsolatban leeld az eleted. es adj egy eselyt a gyerkocnek is. Aki elnezi h a 30hetes terhes feleseg fest o meg veri a ...jait, hat az nem ember es ne sajnalj egy ilyen alakot egy percig sem. Csak legy magabiztos es soha ne puhulj meg vele szemben.

2012. febr. 7. 15:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát sajnos te is tipikus önsorsrontó vagy, fűszerezve naivitással, önbizalomhiánnyal és ezek mellett vagy ezek következtében kapcsolatfüggőséggel. Jó úton haladsz, hogy örökre tönkretedd az életed (és a gyerekét is).

Most még nem lenne késő kilépni ebből az ördögi körből.

2012. febr. 7. 15:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Jézusom.. Nagyon feldühítettem magam az írásodon. Kettő dolog idegesít, az egyik, hogy ilyen férfi egyáltalán létezik, de ami még idegesítőbb, hogy Te újra és újra visszafogadod.

Én is azt következtettem ki, hogy szereted függőségi helyzetbe hozni magad. Lehet nem fog tetszeni, ahogy most fogalmazni fogok, de könyörgöm? Miért félsz őt otthagyni? Hogy magányos leszel életed végéig? Ugyan... Fiatal vagy és rengeteg lehetőséged van új életet kezdeni. A helyedben elmennék egy pszichológushoz, nem csak őrülteknek való, nekem rengeteget segít..hasonló gondokkal küzdöttem, mint Te, volt egy drogfüggő pasim..Gondolhatod..De új életet kezdtem és most boldog vagyok a párommal, aki annyira jó hozzám..

Nincs egy pici önbecsülésed??? Önbizalmad?? Lásd be, hogy ennél Te sokkal jobbat érdemelsz. És ettől a "pasitól" nem remélhetsz jót!! Nem fog megváltozni, az emberek nem változnak egymás kedvéért!!!ezt nekem is nagyon nehéz volt felfognom..De tényleg. Minden lehetőséged megvan arra, hogy ott hagyd. Nem ő tolja haza a pénzt, hogy függj tőle anyagilag. Gondolj bele Te Európában élsz. Itt egy egyedülálló anyuka olykor még szexis is lehet a pasik szemében. (Tanusíthatom pl. tök féltékeny vagyok a párom egyik tetszetős ismerősére, aki nem mellesleg anyuka és mindig csillogó szemekkel bámulnak rá a férfiak;) )

Az hogy kedves a gyerekkel? Ne haragudj de szerintem az nem kedves, aki arra se képes, hogy segítsen a terhes feleségének kifesteni a pici szobáját? Nincs normális végzettsége, se normális munkája??? Pénzt nem ad, hanem elvesz? és még meg is csal? Ne haragudj de ez nem férfi, hanem egy gusztustalan féreg, akitől menekülni kell.

2012. febr. 7. 15:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen, ezeket mind én is tudom, mégis valahogy nem megy. Van amikor szeretek vele lenni, van amikor meg idegesít a jelenléte is. Na de hova is mehetnék? Mivel bejelentett munkám nem volt, csak feketén dolgoztam iskola mellett 4 évig, így csak azt a kemény 25 ezres gyest kapom, meg az emelt családit. Anyuhoz nem tudok menni, mert egymaga él ugyan, de nagyon nehézkesen. A bölcsiről meg a munkáról egyébként is volt már szó, de semmi munkalehetőség nincs a környéken, ami meg van az feketén amivel nem lenne gondom, de a gyereket sem elvinni sem hazahozni nem tudnám a bölcsődéből. Az apja fél4kor indul dolgozni, 7-8kor ér haza, az egyik mama bolond a másik pedig folyton dolgozik. Más segítségem nincs sajnos. Emellett még az egyetemet is elkezdtem levelezőn szeptemberben.
2012. febr. 7. 15:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Őszintén, nem zavar hogy más nők után veled bújik ágyba? Nem jut eszedbe szex közben? Nekem biztos ez kattogna az agyamban hogy a másiknak is épp ugyanígy mint nekem..., ugyanott, ugyanezt... Ha ez nem segít akkor semmi.

10 év múlva ne sírj mert te rontottad el az életed , ő csak elfogadta amit kínáltál.

2012. febr. 7. 20:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a kérdést és a válaszokat sem, de biztos vagyok benne, hogy a pasid egy hímringyó és fűvel-fával csalt!
2012. febr. 8. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!