Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elakarom hagyni a férjem....

Elakarom hagyni a férjem. Nemtudom jo dontés lenne e? Egyedul fogom e bírni? Hosszu a torténetem és nemis tudom jol leírni.

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
1 mondatra mégis mit írjunk?
2012. jan. 9. 12:20
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
hát a "leírtak" alapján hagyd is el... miért nem fejted ki?
2012. jan. 9. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

" Elakarom hagyni a férjem. "

-ha ezt akarod,akkor tedd meg.A te döntésed,nem a miénk.

" Nemtudom jo dontés lenne e?"

- ezt csakis te tudhatod.Feltételezem,hogy mérlegeltél,osztottál.szoroztál az anyagiakat számolva,és van elképzelésed a jövőd illetően.Mi nekünk fogalmunk sincs,hogy jól döntenél vagy sem.

" Egyedul fogom e bírni? "

-Ezt is csak te tudhatod.Lásd az előző választ

"Hosszu a torténetem és nemis tudom jol leírni."

-akkor ne írd le.

2012. jan. 9. 12:28
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Egy szerintem értelmes nőnek arra van szüksége, hogy szeressék, ez takar mindent. A másik ami fontos lehet a család.Aférj szerepe ezekben. Vannak itt, a kérdések között történetek, tanulságos dolok. Én ha nő lennék, olyan férjet szeretnék aki engem is szeret, és nem is mint felesége szeretnék lenni, hanem a társa. Olyat, aki a családjának él. Magyarán mondani szerintem azért nem lehet elhagyni senkit mert nem vagy szerelmes belé. Úgy gondolj erre a problémádra, hogy vele akarod-e leélni az életed, mivel a szerelem idővel elmúlik érzede, hogy szereted, a másik ami fontos, a gyermeked apjának őt akarod-e vagy sem. Egy nőbe megvan az anyai ösztön, és tudja mi kell a családi harmoniához.
2012. jan. 9. 12:28
 5/8 bazsi93 válasza:
78%
De most komolya,hogy várhatod,hogy arra válaszoljunk,aminek a történetét le sem írtad? nem tudunk semmit rólad,hogy olyan választ adhassunk ami értelmes.
2012. jan. 9. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Ha tanácsot vársz, akkor írd le bővebben.

Így max. csak imádkozni tudunk érted. :D Bocs :(

2012. jan. 9. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Van biztos és normálisan fizető állásod? Egyedül is meg tudsz állni a lábadon?

Akkor igen.

De sajnos helyesírásod alapján korán vége lett a sulinak, és valószínűleg rá vagy utalva. Ezesetben maradj mellette és tűrj.

Ennyi infóból ennyit lehet leszűrni. Kb mint

"A főnököm egy szemétláda. Váltsak munkahelyet? fogom bírni?"

2012. jan. 9. 12:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Az életedben minden döntésedhez mások véleménye alapján cselekszel? A kérdésed magán ügy. Olyasmi, amire nem idegenektől kell várni a megoldást. Sajnos, a döntéseinknek mindig meg van az a rizikója, hogy később megbánjuk.
2012. jan. 9. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!