Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "mai világban" hogy működik a lánykérés? Mennyire hagyomány manapság az apától elkérni a lányt és az eljegyzés utáni ebéd v vacsora?
"Ja végül is házasoknak sem kell együtt élni, csak merő jóindulatból, hogy majd ha összecuccoltok, akkor derül ki mükődik e, nem a randiktól meg a néha itt-ott alszotokból"
Tudod mi is épp hogy együtt jártunk 1 hónapja, amikor a férjem megkérte a kezem. Nem éltünk együtt. Ettől még ismertem annyira hogy gondolkodás nélkül igent mondjak. A járásunk 1 éve alatt nagyon sokat voltunk együtt. heti 4-5 napot egyhuzamban... és összeköltözés után fél évvel házasodtunk. (össz vissz másfél év kapcsolat után)
A tényleges összeköltözés mégsem változtatott semmit rossz irányba. Nem értem én ezt. Ha valakit szeretsz akkor érzed, és simán igent mondasz összeköltözés nélkül is. Ahogy nálunk is ez történt.
Nem tudom miért kell azt kiragadni hogy nem élnek együtt... én pl össze sem költöztem volna olyannal aki nem kérte meg a kezem. Akivel nincs belátható időn belül házasság. Nem leszek senkinek a 25. élettársa csak úgy...nem látva hogy lesz e az egészből valami. Gondolom hasonlóan látta ezt a kérdező is.
Házasság előtt jó ha együtt élnek egy kicsit és ennyi bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!