Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Helo! Az hagyomány szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hunore kérdése:

Helo! Az hagyomány szerint miután a fiú eljegyezte a lányt összeköltöznek?

Figyelt kérdés
szóval nem tudom pontosan hogy megy ez a hagyomány szerint. Az eljegyzés után kb 1 év után lenne az esküvő(igy gondoltam, de ezt még csak ti tudjátok :) ) és csak utána lenne az összeköltözés vagy eljegyzés után?

2013. szept. 16. 19:36
 1/10 anonim ***** válasza:
51%

Mennyi ideje vagytok együtt?? Hány évesek vagytok? Dolgoztok?

Össze se költöztetek még, de már eljegyzés??

2013. szept. 16. 19:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A "hagyomány" szerint az esküvő után szexel először a pár, az meg úgy elég hülyén nézne ki, ha már előtte összeköltöznek :D Tehát nem, régi szokás szerint az eljegyzés után még nem költöznek össze. Manapság viszont sok pár már rég együtt él az eljegyzéskor.
2013. szept. 16. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

Hagyomány szerint esküvő után.

Ész szerint eljegyzés előtt.

2013. szept. 16. 19:46
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Pont azt akartam írni, mint a hármas. Hagyomány szerint akkor remélhetőleg szűz vagy, és nászéjszakán háltok együtt először. És innentől össze is költözhettek. De ilyet ne csináljatok. Eljegyzés előtt egy évvel nem árt összeköltözni. Így lutri az egész, lakva ismerszik meg az ember. Ez az egy mondás piszkosul igaz.
2013. szept. 16. 19:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagyomány szerint nem.
2013. szept. 16. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:
37%
3-as és 5-ös abból indul ki, hogy az eljegyzés már gyakorlatilag házasság... Szerintem annak van értelme, hogy eljegyzéskor összeköltöznek, és utána ha nem működik, akkor legfeljebb felbontják az eljegyzést. Én legalábbis nem házasodnék olyannal, aki már vagy öt nővel együttélt... szerintem az összeköltözésnek komoly lépésnek kell lennie, de van, aki komolytalanabbként kezeli, mint egy sima eljegyzést...
2013. szept. 17. 15:04
 7/10 A kérdező kommentje:
23évesek vagyunk és 3év 8hónapja eggyüt. Nemköltöztünk össze még.... én hagyomány szerint járnék el, ha nemis teljesen, mert a szüzesség ügyet betartani nembirnánk... NAGYON KÖSZI A VÁLASZOKAT!
2013. szept. 17. 18:52
 8/10 anonim ***** válasza:
27%
Ha eljegyzés után költöztök össze, akkor inkább 2-3 évet várjatok az esküvőig, bár ti tudjátok, de szerintem 2 azért kéne , hogy biztosan kiismerjétek egymás szokásait.
2013. szept. 18. 12:01
 9/10 anonim ***** válasza:
48%

A mai világban "hagyományosan" esküdni szerintem eléggé naív, és meggondolatlan.

Költözzetek össze, éljetek együtt 2-3 évig, ha minden klopful megy, tudtok kommunikálni, anyagiakban együtt tudtok dönteni, hűségesek vagytok, el tudjátok tervezni a jövőt a gyerek, ház, autó, stb kérdésben, nem lesz éjszakába nyúló veszekedés, a le nem hajtott WC-deszka miatt, akkor házasodjatok, és éljetek boldogan.

2013. okt. 5. 10:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm, akit egyetemről ismerek, elég vallásos, betartott mindent a "hagyomány" szerint, 25 volt, amikor összeházasodtak a párjával, akivel 7 éve voltak együtt, esküvő előtt nem volt szex, és összeköltözni is csak azután költöztek össze, bár egymásnál sokszor ott aludtak. Mindig kérdeztem tőle, hogy nem kellene-e együttélniük legalább egy kicsit, illetve honnan tudja, hogy jó lesz a szex a párjával. Azt mondta, hogy szereti, és innen tudja, és hogy mivel a párja is szereti, ezért egyszerűen tudja, hogy működni fog. A párja egyébként nem annyira vallásos, és ha a barátnőm nem kéri, a no szex dolgot ő nem tartotta volna be (egyébként barátnőm neki is az első), de így viszont igen. Azóta már megszületett a babájuk, és barátnőm mellette csinálja a doktoriját, a barátja dolgozik, és úgy tudom, nagyon boldogok azóta is.
2014. febr. 5. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!