Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek jo ha igy gondolom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jo ha igy gondolom?

Figyelt kérdés
Volt egy komoly kapcsolatom az osszekoltozest,gyereket terveztunk amikor a parom mindenfele elojel nelkul szakitott velem. Mar van egy parkapcsolatom fel eve. Nem szeretnek ugy jarni mint az elozo kapcsolatomnal. Ezert amikor beszelgettunk a parommal elmondtam neki hogy nem szeretnek tobb evig egyuttjarni vele mert csaladot, gyereket szeretnek. Ugy gondolom ha egy kapcsolatban nincs elorelepes nem kozosek a celok felesleges huzni egymas idejet. Szerintetek igazam van? 31/n
2014. márc. 27. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Igazad van. Mi is megbeszeltuk, hogy ki mit var el egy parkapcsolattol, es konkretan egymastol. A celjaink azonosak, igy van ertelme egyutt maradni. De csak azert, hogy legyen valaki es majd csak lesz valami, azert szerintem rizikos. Plane a mk korunkban (33 vagyok)
2014. márc. 27. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Azt jól teszed hogy megbeszéled vele, hogy te mit szeretnél. Családot, gyermeket. hogy ő mit szeretne, ő is beszélt róla neked ? És hogy kitől, az sem mindegy. Úgy érzem, kicsit egyoldalú a gondolkodásod, csak rólad szól, belevonva a múltban ért csalódásodat. pedig azt nem szabadna.

A közös célok, a közös jövő, igen fontos, és fölösleges az időhúzás. Ez nem elsősorban igazság kérdése :) .

2014. márc. 27. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:
És ő mit válaszolt? Amúgy mikor én összejöttem párommal az elejétől fogva mondtam neki, hogy én két éven belül babát szeretnék. Mielőtt megismertem már akkor is így kerestem párt, hogy aki ebben nem partner, egyenlőre még nem szeretne családot nem gond de ne húzzuk egymás idejét. Párom akkor azt mondta, hogy egyenlőre nem akar komoly kapcsolatot aztán valahogy mégis együtt maradtunk és most várom a közös babánkat. Igaz nem 2, de 2,5 éven belül úgy döntött jönni akar:)
2014. márc. 27. 15:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Igazad van. Nem kell egymás idejét rabolni fölöslegesen. Én is megmondtam neki, hogy ha velem akar maradni, akkor úgy számoljon, hogy én két éven belül gyereket akarok. (Erre megkérdezte, hogy azért előtte elvehet-e feleségül :D )
2014. márc. 27. 17:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy 31 évesen így érzed magad, de még semmiről nem késtél le.

Fél év viszont nagyon kevés idő ahhoz, hogy ilyesmiről dönthessen az ember. Természetesen azt már lehet látni, hogy szeretnétek-e komolyabbra venni a kapcsolatotokat, de azért még egy 2-3 évig semmi értelme házasságban gondolkodni.

Mindegy, hogy 20, 30 vagy 40 éves az ember, a partnerünket ki kell ismerni, megbizonyosodni róla, hogy összeilletek-e. Fél év után ezt még nagyon nem lehet eldönteni.

2014. márc. 27. 18:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy ő is szeretné a házasságot velem. Tudom, hogy meg kell ismerni egymást de ha pl. megint éveket elpazarolok olyan emberre aki nem akar családot csak azt mondja akkor lekéshetek a gyerekvállalásról.
2014. márc. 27. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Igazad van. Mi is megbeszéltük annó a férjemmel hogy ki hogy képzeli el a jövőt. És ő hozta fel a házasság és a gyerek témát:)

Én házasságban akartam élni, és gyereket is szerettem volna.

Ő úgy volt vele, hogy ha a nagy ő házasságban szeretne élni akkor boldogan elveszi, de ha a nem házasságpárti az akivel összejön akkor ő a végleges együttéléssel is kibékül.

1 hónap után megkérte a kezem:D 1 év után összeköltöztünk, és fél évre rá házasodtunk. 2,5 éve már majdnem hogy házasok vagyunk. Azóta kiderült, hogy babánk sajnos nem lehet, de kettesben is boldogok vagyunk:)

2014. márc. 27. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!