Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el nekik, hogy...

Hogy mondjam el nekik, hogy komolyan gondolom?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy híres szeretnék lenni egy bandával, már megvannak a tagok (kivéve a dobost) megvan minden ahhoz hogy elkezdjük, már csak arra várunk hogy mindenki elvégezze a sulit, és felköltözzünk Budapestre, de nem tudom hogyan mondhatnám el a szüleimnek. Attól félek hogy kinevetnének, mert úgy tudják idegenvezető szeretnék lenni...

2014. márc. 12. 17:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%

Miből akartok megélni? Hol akartok Pesten lakni?

Ehhez nem kevés pénz kell.

Egy új "banda" nagyon soká lesz ismert, ha egyáltalán az lesz.

Hobbi szinten próbálkozhattok, de nagy haszonra ne számítsatok.

2014. márc. 12. 17:18
 2/22 A kérdező kommentje:
Az énekes szülei felajánlották azt a házat amit ők albérletbe adtak későbbre, ezután gondolom mindenki elmegy mondjuk boltosnak vagy nem tudom, valamilyen diákmunka szerűségre.
2014. márc. 12. 17:23
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
Minden második fiatalnak ez a terve! Én a helyedben inkább tanulnék, ebben az országban együttesként nem arattok...
2014. márc. 12. 17:27
 4/22 A kérdező kommentje:
Nem is ebben az országban szeretnénk, ez csak kiinduló pont, amíg összeszokunk teljesen.
2014. márc. 12. 17:30
 5/22 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy tudom mindenki jól tanul :)
2014. márc. 12. 17:30
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
Esetleg képezzétek magatokat, mert botcsinálta "zenészekből" Dunát lehet rekeszteni.
2014. márc. 12. 17:39
 7/22 anonim ***** válasza:
89%

Ha valóban komolyan gondolod, akkor kész, pontosan kidolgozott terved van arra, hogy hová, milyen helyekre adod be a jelentkezésed; miből fogsz élni addig, amíg nem találsz állást; hogyan tervezitek a "híressé válást"; ki fog segíteni nektek; hol fogtok próbálni...stb.

Ha ilyen pongyolán adod elő a szüleidnek is, ne számíts tőlük túl nagy támogatásra!

2014. márc. 12. 17:40
 8/22 A kérdező kommentje:
Egyáltalán ez most honnan jött, már bocsánat. Én a szüleimnek szeretném elmondani először...
2014. márc. 12. 17:40
 9/22 anonim ***** válasza:
66%
Mi mi honnan jön, már bocsánat?
2014. márc. 12. 17:45
 10/22 anonim ***** válasza:
63%
szép álom :D
2014. márc. 12. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!