Kínos helyzetbe hozott a férjem. Vagy csak én gondolom így?
1 órája jöttünk haza az ügyeletről.
Előzmény: A férjem a garázsban dolgozott, ahol jelenleg van egy halom nagy fémlemezek egy munka miatt. Én délután lementem a garázsba, és azt mondtam neki, hogy 20 évvel ezelőtt nem a kocsit szereli, hanem letépte volna a bugyimat és..hát..szexeltünk volna. A férjem erre úgy reagált, hogy ő most is letépi a bugyimat.. és már jött is felém..El is kezdtünk huncutkodni, de a bugyim nem szakadt úgy ahogy kellett volna, és ahogy erőlködött, hogy tényleg eltépje, a keze valahogy kicsúszott, elveszítve az egyensúlyát nagy lendülettel a fémlemez élére csapódott a tenyere. Azonnal mély sebet vágott az tenyere élén, és a kézfején. Így elmentünk az ügyeletre. Míg én a kartonozóban kértem a férjem kartonját, addig őt már be is vitték a rendelőbe. Mondta a nővér, hogy nyugodtan menjen be, és vigyem be a kartont. Bementem, és hallottam, hogy a férjem lelkesen meséli, sebvarrás közben, hogy csak a bugyimat akarta letépni, de hát ugye ma már jobban megvarrják mint 20 éve.. A doki és az asszisztens hangosan kacagtak, főleg azután, hogy a férjem rátett egy lapáttal, és a dokival végig röhögték, hogy milyen jó, hogy nem a fogaival ugrott nekem, mert most a fogászaton ülne...Én meg ott vörösödtem mint a főtt rák.. Olyan kínos volt, a végén a doki megkérdezte, hogy még mindig az a bugyi van rajtam???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!