Állandó elégedetlenség! Nem vagyok kibékülve magammal, csomó dolog idegesít magamon stb. Gondolom sok dolog abból fakad, hogy túlzottan maximalista vagyok. Mit ajánlotok? Más is van ilyen helyzetbe?
Figyelt kérdés
A gerincem nem tökéletes, szemüveges vagyok, nem az a sportos alkatom van, túl fehér a bőröm, az egyik fogam elöl kicsit be van fordulva stb.stb. ha nem lennének ezek akkor gondolom más zavarna magamon.
Ezek miből fakadnak és hogy tudok ezeken változtatni?
2010. dec. 14. 20:50
1/3 anonim válasza:
és azt gondolod, hogy ezek miatt téged senki se fog szeretni blablabla . A belső értékek miatt vannak az embernek barátai nem másért. El kell fogadnod azokat a dolgokat amiken lehetetlen változtatni, amin meg lehet azt változtasd meg. pl szemcsi helyett kontaktlencs, bár kuttya jó keretek kaphatóak amúgy.., a nem épp sportos alakot lehet ám formálni pl........... sporttal...már ha hajlandó is vagy tenni magadért valamit nem csak siránkozni. Fogproblémara ott a fogszabályzás..... Fehér bőrre meg szoli..., bár semmi baj a fehér bőrrel. eh
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. dec. 29. 03:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!