Maximalista vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fotós akarok lenni, állítólag nagyon nagyon jók a képeim, bár én saját magamat nem tartom tehetségesnek.
Mostanában körülöttem mindenki fényképezőgépet akar, és random elkezdenek fotózni. Kapok munkákat, de állandóan attól félek hogy valaki jobb lesz.
Mindenkinél jobb szeretnék lenni (ez adódhat abból is hogy zenélek, és vannak barátnőim akik láthatóan jobbak mindenben, szeretnék valamiben egyszer én a legjobb lenni) és ideges leszek hogyha valaki képeket csinál, elkezdek hajtani hogy én is olyan szinten legyek.
Beteges ez, vagy csak egyszerűen ilyen vagyok?
2011. jún. 14. 23:39
1/2 Smartguy86 válasza:
A fotózás pedig éppen olyan művészeti ág, mint az összes többi... nem lehetsz benne te a legjobb. Jó lehetsz, de nincs olyan, hogy legjobb. Olyan van, hogy valaki csapni való, de a minőség fokmérője már teljesen egyéni ízlés dolga... Szóval találd meg a stílusodat és azt csinált teljes bedobással!
2/2 anonim válasza:
Én is ilyen voltam egy jó darabig. Aztán kiderült, hogy a probléma okozója egy jó adag önbizalomhiány. Ha az embernek kétségei vannak saját magát illetően, ott általában nem a tudásával van gond. A legfontosabb, hogy tanuld meg saját magadat tisztelni, és ne hagyd, hogy külsőségek elbizonytalanítsanak. Mindig a saját magad által kijelölt értékrend szerint cselekedj, és ne azt nézd, hogy más mit csinál, mert akkor ezek a belső görcsök jelentősen le fogják rontani a teljesítményedet, és tényleg nem lesz jó, amit csinálsz. Egy csomó ember negyed annyi tehetséggel karriert csinál, mert hatalmas önbizalommal rendelkezik, és ezt sugározza mások felé is. És vannak emberek, akik nagyon tehetségesek, mégis otthon szenvednek és zsíros kenyeret rágnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!