Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Belemennétek úgy az eljegyzésb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek úgy az eljegyzésbe, és házasságba, hogy még egyetemen tanultok?

Figyelt kérdés
Állandó munkátok nincs, csak ösztöndíjak és alkalmi munkák. A másik fél már dolgozó, mai viszonylatban jól kereső.

2014. márc. 26. 16:35
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
23%
Mit tanulsz hogy ennyi diploma kell az elhelyezkedéshez?
2014. márc. 26. 22:00
 32/37 anonim ***** válasza:

Én nagyon boldog lettem volna, ha egyetem alatt elvesz a férjem. Vagy legalább megkér a diplomaosztón... *sóhaj*

De még várt utána 4 évet! Hát addigra majdnem kihullott a hajam is.

2014. márc. 27. 10:38
 33/37 anonim ***** válasza:
83%

az anyagi oldalán mi változik ha összeházasodnak?

kérdezem ezt azoktól, akik a pénzen problémáznak

most is együtt élnek, most sem tartják el,...vagy ha el is tartanák, a házasság után sem jobban mint most...tehát nem lenne változás...

2014. márc. 27. 10:59
 34/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mindet hasznosnak pontoztam!

Akit a tanulmányaim érdekeltek:

Művészeti egyetemet végzek. 3 év alapképzés (ami semmire nem jogosít, amit ne csinálhatnék diploma nélkül is) + 2 év mesterképzés (amivel még mindig nem lehet tanárként elhelyezkedni) + 1 év művész tanári képzés (amit csak mesterképzés után lehet elvégezni). Így lesz 6 éves a tanári képzés. Tanári diploma nélkül pedig nem vehetnek fel egy iskolába sem tanítani.

2014. márc. 27. 18:20
 35/37 anonim ***** válasza:
56%
Mi az egyetem alatt házasodtunk össze. 3.5 Év ismeretség és 3 év együttélés után. Sőt még az első gyerekünk is megszűnését utolsó évben. Rengeteg minden megoldhato. Igaz végül az egyetemet egyikünk se fejezte be de nem ezt bánjuk hanem az ott elfecserelt 6 évet. Idén 10 éves házasok leszünk 4 gyerekünk van köszönjük jól vagyunk anyagi gondjaink sincsenek. Lehet lepődni.
2014. márc. 27. 22:19
 36/37 anonim ***** válasza:
72%
Ennyit a telefonról való kommentárral. Azért remélem kivehető amit írni akartam. Bocsi
2014. márc. 27. 22:20
 37/37 zabmester ***** válasza:

Igen, miért ne? Pontosabban, ezt nem tenném az egyetemtől függővé. Mi is együtt laktunk már úgy, hogy még egyetemre jártam, és azelőtt sem a szüleimmel laktam, hogy megismerkedtünk volna, hanem az én bérelt lakásomban költöztünk össze. Szóval ez adott volt. Ha már régebb óta együtt lettünk volna, akkor simán egyetem alatt házasodtunk volna, végül is nem is értem, mit befolyásol az egyetem ilyen szempontból. Együtt élünk így is, úgy is, nem hinném, hogy a házassághoz elengedhetetlen lenne, hogy mindkét fél dolgozzon már, ha egyszer amúgy is meg tudnak élni ketten úgy, hogy valamelyik fél még tanul. Akkor házasként miért ne tudnának? Vagy miért lenne problémás, hogy valaki még egyetemre jár?

Amúgy plusz egy praktikus oka is lehet a diploma előtti házasságnak: én örülnék neki, ha a diplomámba ugyanaz a név lenne beírva, mint amivel később is szándékozom élni. Persze ez egy Nagyné Kis Anna verziónál annyira nem vészes, de ha Kis Annából házasság után Nagy Anna lesz, de a diplomájában még Kis Annaként szerepel, akkor az már kicsit macerás lehet.

2014. márc. 31. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!