Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor a legjobb idopont?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor a legjobb idopont?

Figyelt kérdés
Parommal 8 honapja vagyunk egyutt. Mindkettonk egy hosszu kapcsolat utan talaltunk egymasra. En 10 eves o 8 eves kapcsolatot hagyott a hata mogott. . Parom mar 5/6 honap elteltevel elohozakodott eljegyzes/hazassag otletevel. Picit meglepo volt szamomra mindketten megeltunk hideget, meleget ez sztetek normalis reakcio vagy ennyi ido utan szobajohet mindenkinel az eljegyzes fogalma? Szivbol szeretem azt tudom. Masik kerdesem pedig idot illetne meg. Karacsony 2 honappal van a szuletesnapja. Legjobb idopont lanykeresre a szulinap vagy karacsony lenne?
2014. márc. 4. 23:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem korai. Amikor a párommal megismerkedtünk már mindkettőnknek volt 1-2 komoly, évekig tartó kapcsolata. Pontosan tudtuk, hogy mit várunk el egy kapcsolatban, mindkettőnknek volt a másikunk előtt jó s rossz is. Fél év után tudtuk, hogy mi együtt fogjuk leélni az életünket, kölcsönösen éreztük azt, hogy mindig is a másikra "vártunk." Most leszünk együtt 2 éve, 1 éve sem élünk együtt, de február elején megkérte a kezem, esküvő jövőre lesz. Az eljegyzést szerintem se szülinaphoz, Karácsonyhoz, évfordulóhoz kösd, légy kreatív. Az én párom is tudta, hogy nem szeretném, hogy valami más eseménnyel egybekötve kérje meg a kezem, mert pl. szülinapkor megkérni valakinek a kezét, nekem egyenlő azzal, hogy az a szülinapi ajándék??? Vagy Karácsonnyal egybekötve is így jön le. Aranyos volt, mert Valentin nap előtt 2 nappal kérte meg a kezem. :D

Én 23/N, Ő 32/F

2014. márc. 6. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!