Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor a legjobb idopont?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor a legjobb idopont?

Figyelt kérdés
Parommal 8 honapja vagyunk egyutt. Mindkettonk egy hosszu kapcsolat utan talaltunk egymasra. En 10 eves o 8 eves kapcsolatot hagyott a hata mogott. . Parom mar 5/6 honap elteltevel elohozakodott eljegyzes/hazassag otletevel. Picit meglepo volt szamomra mindketten megeltunk hideget, meleget ez sztetek normalis reakcio vagy ennyi ido utan szobajohet mindenkinel az eljegyzes fogalma? Szivbol szeretem azt tudom. Masik kerdesem pedig idot illetne meg. Karacsony 2 honappal van a szuletesnapja. Legjobb idopont lanykeresre a szulinap vagy karacsony lenne?
2014. márc. 4. 23:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

?

Hány évesek vagytok?

Együtt éltek?

Te melyik fél vagy?

Választól függetlenül: a világból is kifutnék, ha valamilyen más esemény alkalmával, szülinapon, névnapon, karácsonykor kérnék meg a kezem!

2014. márc. 5. 00:41
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem egyik sem, az számomra egy külön esemény, ne legyen összekötve semmivel.
2014. márc. 5. 07:50
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltetlenül furcsa, hogy ilyen múlttal ennyi idő utántudja,mhogy veled szeretne hátpzasodni, veled szeretné leélni az életét.

Időpont: független időpont.

Nem ajándék az, hogy megkéred a kezét, ( vagy ha így gondolod kérd meg a saját szülinapodon,mmert neked ajándék, ha igent mond ;-) )

Emiatt én egyik ünnepet sem javaslom...annnyira ötlettelen és elcsépelt.

2014. márc. 5. 07:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Elcsèpeltndolog valamilyen esemenyen megkèrni a kezèt....akkor igzàn meglepi mikor nem kötõdik semmihez.

De ne azèrd kèrd meg mert õ elõhuzakodott vele, hanem te is akarod?teljes szívedbõl!

2014. márc. 5. 08:21
 5/11 A kérdező kommentje:
en 32f ö 24l. Gondoltam rá enis hogy nem kotom semmilyen mas esemenyhez igy csak megerositest kaptam ra :) koszonom egyutt elunk ugy kb 5 honapja
2014. márc. 5. 09:24
 6/11 anonim ***** válasza:

Unokatesómék 8 évig éltek együtt a volt barátjával, de az nem akart se házasodni, se gyereket, ezért szétváltak útjaik, 15 év múlva megszületett a babája egy másik pasitól, aki addigra már a férje volt:) Igaz, ő addigra már 30 volt. Van, akinek meg az jön be, hogy többet vár, ez szerintem teljesen egyéni. A kérdésfeltevésedből az jön le, hogy te korainak tartod, szerintem ez is rendben van, mindenki, amikor érzi.

Ha szeretnéd, kérd meg. Sok nő gondolja, hogy egy konkrét ünneppel lesz összekötve a dolog, és sokan választják ezt az időpontot. Szerintem viszont nem az időpont a lényeg (hogy össze legyen kötve valamivel, sőt, ezt van, aki kifejezetten nem szereti), hanem hogy az egész szép és bensőséges legyen. Van, aki az étteremben megkérést preferálja, én azt szerettem volna, ha ketten vagyunk, egy nem szokványos, de nem is puccos helyen, egy kísérő gyűrűvel, és nem közösen kiválasztva a karikagyűrűvel közösen a családdal.

Szóval sokféleképpen megteheted,

2014. márc. 5. 13:33
 7/11 anonim ***** válasza:
*1,5, nem 15
2014. márc. 5. 13:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Legyél egy picit kreatívabb.:-) Szerintem is már nagyon elcsépelt ünnepeken megkérni egy lány kezét.

A párom télen kérte meg a kezem, mikor 3 napra elmentünk wellnessezni és első este.

Vagy pl. vidd el egy romantikus étterembe vagy sétáljatok fel a Citadellára és ott stb. Annyi szép hely van.:-)

Sok sikert!

2014. márc. 5. 21:38
 9/11 anonim ***** válasza:
8-as voltam vagy még ami szerintem aranyos lehet, hogy készítesz neki ágyba reggelit és a tálcára teszel egy szál rózsát és a gyűrűt ami dobozban van.:-)
2014. márc. 5. 21:41
 10/11 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat en is inkabb azon az allasponton voltam hogy ne unnephez legyen kotve, elso csokunk valamelyik evfordulojara gondoltam. Unnepbol van ugyis sok inkabb csinaljunk unnepet magunknak. :P
2014. márc. 5. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!