Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy a legjobb? Nektek hogy zajlott le?
Én úgy tartom igazán szépnek, ha nincs semmiféle kövesgyűrű, meg meglepetés, hanem közösen egy tartalmas beszélgetés után elhatározzuk, hogy összeházasodunk, megvesszük a karikagyűrűket. Majd valamikor lesz egy közös vacsora a szülőkkel ennek megünneplésére.
Azért nem vágyom meglepetésre, mert az, hogy kivel házasodom össze, életem legnagyobb döntése. Ne meglepi legyen, az jöhet szülinapra, de ne ekkor.
Mi kiválasztottuk a karikagyűrűket,és a férjem ment értük,mikor kész lettek. Akkor pedig elvitt az étterembe,ahol az 1. randink volt. Mécsesekből szivet rakott ki a padlóra,rózsával elém térdelt és csodálatosakat mondott...
Az szerintem nem jegyesség,hogy a nő hord 1 köves gyűrűt,mert az nem csak róla szól.
mi nem szeretjük a nagy színészkedéseket és a meglepetéseket, így a beszélgetős módszernél maradtunk.
utána ketten kiválasztottuk a nekünk tetsző gyűrűt, és mindkettőnknek csináltattunk.
amikor elkészült, elutaztunk egy szép és számunkra szimbolikus helyre, ahol egy fogadalom keretében egymás ujjára húztuk őket. utána egy ebéd keretében ketten megünnepeltük.
Nálunk nem is volt kérdés,hogy meglepi köves gyűrű lesz hiszem az varázslatos és írtó romantikus tud lenni,persze ehhez a férfinak nem árt kreatívnak lenni.
Nekem most december 23-án kérte meg a párom a kezemet.Azt találta ki,hogy munka ügyben elkéne kísérnem őt keszthelyre és balatonlellére,én persze húztam a szám szélét,mert nem volt semmi kedvem korán kelni meg az úthoz,de végül elmentem.Aztán valami fura oknál kifolyólag nem tudta a címet a drága és úgy gondolta balatonfenyvesre kéne menni(gyerekkorom óta kedvenc helyem és azt akartam,hogy ott kérjenek meg)mert azt ismeri és ott megvárjuk az embert akitől valami csomagot akart átvenni.Kiszálltunk a kocsiból és kint vártuk az emberkét amikor is a parton letérdelt előttem:)egyből bőgtem persze,nem számítottam rá.Gyönyörű volt az egész mint a filmekben:)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!